Adrian Năstase își sărbătorește soția. Mesajul fostului premier

24 mai, 2022
nastase44 jpg

Adran Năstase își sărbătorește, astăzi, soția. Daniela Năstase împlinește 67 de ani. Casa de la Cornu i-a reunit pe copii și pe nepoți.

“Astăzi, sărbătorim ziua de nastere a Danielei. Multe flori, multe mesaje și, mai ales, iubirea copiilor și a nepoților.

O ocazie de a vorbi cu prietenii și de a ne aminti momente emoționante de familie. La mulți ani, Daniela!”, a fost mesajul transmis de Adrian Năstase.

Dana și Adrian Năstase împlinesc în august 37 de ani de mariaj.

nastase47 jpg

Fostul premier a avut câteva relaţii serioase în tinereţe şi a mai fost căsătorit, dar adevărata împlinire a cunoscut-o lângă actuala soție, pe care a întâlnit-o în timpul facultăţii.

“Au fost câteva până la 35 de ani când m-am căsătorit. Până la 35 de ani am avut o viaţă destul de liberă, am mai şi fost căsătorit o dată pentru vreo 6 luni. Prima dată cred că am avut o relaţie caldă şi din punct de vedere sentimental, în vremea când eram student.

Ea era studentă la Filozofie, era colegă cu Vadim (n.red Corneliu Vadim Tudor), care era student în vremea aceea. Facultatea de Drept (n.red acolo unde era student  Adrian Năstase) era la parter, la etaj studiau cei de la Filozofie. A fost o perioadă specială”, povestea Adrian Năstase la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg