Adrian Perjovschi anunţă beauty-trendurile pentru anul următor, printr-o călătorie virtuală în jurul lumii

14 octombrie, 2020
1 screenshot 2020 10 14 at 13 22 24 png png

În cadrul evenimentului fotografic “Travel In Style by Adrian Perjovschi – Trends for 2021”, haistylistul vedetelor a făcut un periplu în 12 țări în doar 12 ore, prin intermediul a 12 modele-fete și 4 modele- băieți, fiecare simbolizând frumusețea și tendințele din câte o țară de pe glob

“Trendurile din fiecare an sunt universale, ne leagă pe toți, indiferent de colțul de lume din care provenim, ele sunt aceleași, ne raportăm cu toții la ele. Provocarea pe care ne-am dat-o a fost să reușim să aducem întreg mapamondul în același loc, cu diversitatea și cu specificul mai multor țări și să putem în doar câteva ore să simțim că avem acces la întreaga lume. Frumusețea, feminitatea, grija pentru noi trebuie să existe indiferent de vremuri. Ne dorim ca femeile să nu renunțe la ele, să fie conectate la tot ce e nou și frumos, pentru că dacă ele se simt bine în pielea lor și sunt fericite, noi toți din jurul lor suntem fericiți”, a explicat Adrian Perjovschi conceptul evenimentului său tradițional, care, în fiecare toamnă, dă startul trendurilor de make-up și hair pentru anul care urmează. 

8 js1218c2m resize jpg jpeg

În timpul periplului printre modelele ce au arătat fotografului Marius Bărăgan cum arată frumusețea de mâine în Islanda, Japonia, Germania, Australia, Italia, SUA, Argenti-na, Rusia, Corea de sud, Mexic sau Africa de Sud, hairstylistul Adrian Perjovschi a dezvăluit culoarea anului următor, care poate fi aplicată pe toate lungimile de tunsori, accesorizate cu bretoane, în linii geometrice sau texturate: “Culoarea anului 2021 este aqua blue, inspirată din natură, din apa mărilor și oceanelor, combinată cu verdele vibrant al junglei și cu nuanțele pastel ale cerului. Aceste culori pot fi puse în păr pe blond platinat, cum am făcut pentru Islanda, unde am adus nuanțe din aurora boreala, pe baleiaj, pe părul natural, pe culorile deschise până la culorile închise. În călătoria noastră în jurul lumii, am cuprins toate nuanțele, de la arămiu și roșu, până la mov și alte derivate din culorile mai extravagante, dar am evidențiat și câteva modele de baleiaje pe blond platinat, blond auriu, bronz și ciocolatiu”.

stanga
dreapta
2 js063c2m resize jpg jpeg
3 js319c2m resize jpg jpeg
4 js469c2m resize jpg jpeg
5 js695c2m resize jpg jpeg
6 js867c3m resize jpg jpeg
7 js1197c2m resize jpg jpeg
8 js1218c2m resize jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg