Adriana Bahmuțeanu, operată de urgență: "Mi-a fost frică să nu ajung la ATI"

6 iunie, 2022

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la medic pentru că nu respira bine. Deși a aflat că are nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a depăși această problemă, vedeta recunoaște că a amânat ceva până a făcut acest pas.

Acum, însă, și-a luat inima în dinți și a făcut operația.

„Mi-am reparat nasul. Nu respiram bine. Ajunsesem să fiu aia mică ce respiră greu. Am amânat această intervenție, pentru că a fost pandemia și mi-a fost frică să nu ajung pe la ATI, acolo faci boom, iei foc. Era traseul pregătit, dar am amânat-o. Și acum, după pandemie, l-am sunat pe doctor, care mi-a zis să stau liniștită, că n-ajung la ATI. N-am simțit nimic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

adriana33 jpg

Vedeta e mulțumită de rezultat.

„Pot să respir, nu mai lăcrimez, pentru că lăcrimam foarte mult, deși luam tot felul de pastile. Acum am început să-mi revin. E adevărat  sunt în recuperare și mai am niște probleme, dar mi-a zis medicul că e normal. Am plecat pe picioare, a fost totul foarte bine. A durat jumătate de oră. Mi se umflase jumătate de față din cauza problemelor cu nasul, nu mi se mai usucă buzele, pot să trag mult mai mult aer, la un moment dat nici nu mai puteam să vorbesc”, a mai spus Adriana.



Recente pe Ok! Magazine

chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg