Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 12 - 25 noiembrie

18 noiembrie, 2015
2014 Summer TCA Tour   Day 10 jpeg

Josh Duhamel - 14 noiembrie 1972

image

Căsătorit de şase ani cu Fergie, Josh este tatăl unui băiat de doi ani. Un copil îndelung aşteptat. Dar fiindcă se spune că Scorpionii sunt afemeiaţi, căsnicia lui n-a fost lipsită de incidente. Nu o dată s-a scris despre un posibil divorţ. Asta s-a întâmplat chiar şi la nouă luni de la nuntă, când Duhamel şi-a înşelat soţia cu o dansatoare de striptease. Fergie a trecut, însă, peste. „Comunicarea e cea mai importantă“, spune ea. Să sperăm că reţeta va funcţiona cu succes şi în continuare.

berbec 21.03-20.04

Ai în faţă o perioadă dinamică, plină de provocări. Vei întâmpina un obstacol pe care-l vei depăşi prin voinţă şi perseverenţă. Este, în acelaşi timp, o perioadă care îngreunează studiile şi activităţile culturale – deşi cei implicaţi în astfel de proiecte se vor încăpăţâna, mânaţi de spiritul competitiv sau o anume rivalitate. Ai grijă la sănătate! S-ar putea să ai nişte probleme cauzate de excese!

taur 21.04-21.05

În următoarele două săptămâni, Venus şi Marte, însetat de iniţiativă şi acţiune, se află în casa muncii. Asta înseamnă că te vor lua cu asalt urgenţele, te vei confrunta cu nişte situaţii neaşteptate care cer soluţii imediate. Din fericire, eşti foarte eficient şi reuşeşti să faci într-o săptămână cât alţii într-o lună. Dar Marte trece şi prin casa sănătăţii, semn că există un risc de infecţii acute.

gemeni 22.05-21.06

Te plângi că nu ai suficient timp pentru tine. Şi asta tocmai din cauza faptului că familia sau cuplul îţi consumă toată energia. De aceea, există riscul unor mici cutremure pe acest plan. Nu te pripi şi nu-ţi acuza partenerul. Încearcă să discuţi calm, să-i spui despre nevoile tale şi să găseşti soluţii împreună cu el. Îţi doreşti să realizezi un proiect pe care l-ai amânat de mult timp. Iar acum vei reuşi asta.

rac 22.06-22.07

Treci printr-o perioadă dominată de principii hedoniste. Dar o perioadă în care nu doar te distrezi, ci şi înveţi distrându-te. Începi un nou drum creativ, fie că e vorba de nişte cursuri de pian sau că te apuci de pictură. Tot acum se pot zări şi semnele unui frumos început de poveste de dragoste. Ai, însă, grijă de sănătate şi nu lăsa această perioadă hedonistă să-ţi afecteze starea fizică.

leu 23.07-22.08

Tu ai chef să fii casnic. Vrei să te cuibăreşti în sânul familiei şi să te bucuri de mese prelungite cu cei dragi. E un frumos preludiu al Sărbătorilor, ce-i drept. Şi chiar tu iniţiezi aceste adunări, gătind reţete moştenite de la bunica. E foarte posibil să reiei legătura şi cu un prieten vechi foarte drag, cu care ai rupt de mult timp legătura. E vremea revederilor frumoase pentru tine.

fecioară 23.08-21.09

Desfă-ţi aripile şi zboară! Ieşi în lume, socializează mai mult, cunoaşte oameni noi. Mai ales că ai un chef nebun acum de a descoperi şi învăţa lucruri – citeşti, scrii, dezbaţi, conversezi intens. E foarte posibil ca tot acum să se nască şi o idee care să-ţi lărgească orizonturile şi să-ţi schimbe viaţa la un moment dat – mai exact, o idee pentru o afacere pe cont propriu sau în colaborare cu un prieten.

balanţă 22.09-22.10

Eşti într-o etapă în care toată lumea remarcă faptul că eşti foarte econom. Vei fi chiar ţinta glumelor! Nu cheltui decât pe strictul necesar. Poate pentru că ai planuri mari pentru vacanţa de Sărbători. Vrei să călătoreşti şi să descoperi cele mai îndepărtate meleaguri. O călătorie va fi şi ocazia de a descoperi mai bine persoana din viaţa ta, în cazul în care nu eşti căsătorit.

scorpion 23.10-21.11

Până pe 22 noiembrie, Soarele este în Scorpion, ceea ce înseamnă noi începuturi. Cei care sunt singuri au mari şanse să-şi găsească acum perechea. Iar totul va debuta cu scântei între aşternuturi. Astrele anunţă o perioadă extrem de pasională pentru nativii în Scorpion. Tot acum poţi încheia o afacere care îţi va aduce încasări bune.

săgetător 22.11-20.12

Eşti într-o stare introspectivă. Şi te aşteaptă o perioadă de tranziţie, în care te desparţi de ceva sau cineva – fie că e vorba de un obicei prost la care încercai de multă vreme să renunţi, fie de o persoană cu care relaţia a ars ca o lumânare. Din cauza lui Saturn, e posibil să ai câteva săptămâni în care să fii dominat de depresie. Dar totul va trece. Iar revenirea va fi fulminantă.

Capricorn 21.12-19.01

E un moment prielnic pe plan social. Ai parte revederi fructuoase cu prieteni buni ori legi noi alianţe profitabile, care te vor ajuta să-ţi atingi nişte scopuri. Pentru cei care activează în domeniul IT-ului, astrele indică posibilitatea de a pătrunde într-un cerc interesant de oameni inovativi în lumea tehnologiei digitale. În schimb, pe plan sentimental, e o perioadă tulbure, în care e posibil să treci printr-o dezamăgire.

vărsător 20.01-18.02

Astrele îţi surâd pe plan profesional. S-ar putea să te bucuri de o îndelung aşteptată şi binemeritată promovare. Asta nu înseamnă, însă, că acum trebuie să te legi de birou ca să-ţi dovedeşti calităţile ori să te impui, pentru că s-ar putea să ratezi nişte oportunităţi pe plan personal. Şi nu ne-am dori asta, nu-i aşa? Cu atât mai mult cu cât, pentru cei singuri, se anunţă seri romantice...

peşti 19.02-20.03

Soarele trece prin casa expansiunii, a libertăţii şi a optimismului, crescându-ţi încrederea în tine. După jumătatea lunii apar şi oportunităţi legate de o călătorie în străinătate. Nu rata această şansă. Mai ales că ai un program foarte încărcat la birou. Şi chiar este indicat să petreci mai mult timp cu cei apropiaţi, să te bucuri mai mult de lucrurile din jurul tău şi să apreciezi micile plăceri ale vieţii.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG