“Ai minţit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?” Cătălin Botezatu se destăinuie

8 septembrie, 2021
4 bote12 jpg jpeg

Celebrul creator de modă răspunde celor mai tranşante întrebări la Kanal D.

Duminică, 12 septembrie, de la ora 22:30, Denise Rifai îl va avea că invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe celebrul creator de modă şi om de televiziune Cătălin Botezatu. Interviul va fi un adevărat exerciţiu de sinceritate, Cătălin Botezatu va răspunde întrebărilor care vor face lumină în toate aspectele vieţii sale, atât profesionale, cât şi private, atât de dezbătute în presa autohtonă de-a lungul anilor.  

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut creator de modă din România, şi-a început cariera ca fotomodel, devenind ulterior designer, de atunci bifând performanţă după performanţă în lumea modei, creaţiile sale fiind foarte apreciate în lumea întreagă. 

Prin intermediul interviului de duminică seară îl vom putea descoperi pe omul din spatele brandului Cătălin Botezatu. 

“A încercat AnaMaria Prodan să îţi cumpere votul la <Bravo, ai stil>?”, “Ai minţit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?”, “Ţi-a fost pusă viaţă în pericol din cauza cămătarilor?”, “Ai fost abuzat în închisoare?”, “Care a fost cel mai bun rol pe care l-ai jucat în viaţă?”, “Iubeşti?”, “Ţi-a fost vreodată ruşine de alegerile făcute?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cătălin Botezatu.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg