Akcent forţează vara cu ritmuri de Miami

23 mai, 2017
18595603 1639256399417905 7422931005355715088 o jpeg
image

După colaborările de succes lansate în ultima perioadă, cu Lora pentru piesă “Lasă-mă aşa”, care a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe Youtube, dar şi cea cu Ackym şi Sandra N pentru single-ul “Să mă săruţi”, hit-ul românesc al verii 2017 în cluburile de la mare, Akcent lansează o colaborare internaţională, cu aromă de Miami.

Piesa “HeadShot” este realizată în studioul Akcent Music în colaborare cu Pack The Arcade, Kief Brown şi Mr. Vik.

Pack The Arcade este un cunoscut rapper american cu o lungă istorie în cluburile din Miami. Kief Brown este unul dintre cei mai promiţători producători şi muzicieni americani, cu trei nominalizări la premiile Grammy în portofoliu şi piese produse în diverse genuri muzicale. Aromă caliente latino, cu beat de reggeton al piesei, este dată de intervenţia lui Mr.Vik, muzicianul român pasionat de antropologie care şi-a petrecut câţiva ani în Ecuador şi Brazilia.

Videoclipul piesei “HeadShot”, realizat în Miami de către echipa NGM, surprinde exotismul şi culorile efervescente ale oraşului.

“HeadShot este o piesă de vară. Am fost de mai multe ori în studiourile din Miami, iar chimia muzicală pe care o am cu producătorii de acolo s-a materializat în piesa “HeadShot”, care e un mix de uşoare influenţe orientale şi reggeton, adică ingredintele care să te facă să dansezi şi să vrei să o asculţi pe repeat. Videoclipul este în ton cu piesa: avem fete sexy şi exotice, maşini frumoase şi peisaje colorate. Sper să vă placă!!”, a spus Adrian Sînă.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png