Al Bano și Romina Power, apariție inedită și emoționantă pe aceeași scenă, la București

18 septembrie, 2024

Prima ediție a festivalului Unforgettable, organizat la Romexpo, în București, a adus pe aceeași scenă artiști legendari, aparținând diverselor stiluri muzicale, precum și colaborări inedite care au încântat miile de spectatori prezenți în cele trei zile ale evenimentului.

Publicul, sosit inclusiv de peste hotare, a urmărit recitaluri memorabile, precum cel al lui Jessie J, și a fost martorul unor duete inedite: Al Bano a cântat alături de maestrul Gheorghe Zamfir, Lara Fabian cu Laura Bretan, iar Gipsy Kings a inclus în concert un featuring cu Theo Rose.

Al Bano și Romina foto PR  JPG

Inițiatorul și organizatorul festivalului, Radu Fornea, declară că Unforgettable are toate șansele să devină un festival de referință al Bucureștiului, care aduce pe scenă mari artiști, idoli ai diverselor generații, cu voci remarcabile, ariști care să fie parte a unui context unic, irepetabil.

”Unforgettable este un festival care pune accent pe calitatea artiștilor din setlist, dar și unul care îi scoate pe aceștia din zona de confort și îi invită să apară în fața publicului într-o ipostază diferită. Colaborările surpriză pe care le-am avut la această primă ediție sunt un exemplu în acest sens. Artiști ai diverselor stiluri muzicale și-au unit talentele și au oferit publicului clipe memorabile. Geniul nostru muzical, maestrul Gheorghe Zamfir, ne-a ajutat enorm, prin prezența dumnealui, ca imagine a festivalului, astfel că am și construit conceptul Celebrating Zamfir, pe care ne propunem să îl păstrăm și la viitoarele ediții”, declară Radu Fornea.

gheorghe zamfir unforgettable festival 2024 1 JPG

Unforgettable Festival 2024 a avut loc la București, între 13 și 15 septembrie, și a inclus concerte ale artiștilor Gheorghe Zamfir, Jessie J, Lara Fabian, Gipsy Kings, Al Bano și Romina Power, Havasi, Garou, Julien Dassin, Chiara di Bari, Laura Bretan, Elena Mosuc, Alterisio Paoletti, Theo Rose sau Monserrat Marti Caballe.

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

bookzone jpg
credit (2) (1) jpg
baner IKEA jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
cover (7) jpg
17 septembrie 2024
Ce este marketingul stradal?
Cristian Movila jpeg
Answear RED 2 jpg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg
Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png