Alegerea pensulelor de machiaj potrivite

17 martie, 2023
pensule png

Beneficiile machiajului sunt numeroase, atunci când te machiezi chiar și ușor, te simți mai frumoasă, mai feminină, mai împlinită. Faptul de a te simți frumoasă te face să ai o dispoziție bună, să ai mai multă încredere în tine. Te iubești mai mult fără să aștepți mai mult de la ceilalți și dai această bucurie de a trăi celor dragi.

Pentru a reuși acest lucru, învață cum să evidențiezi avantajele feței tale datorită sfaturilor unui profesionist, dar și ce pensule machiaj să folosești.

Într-adevăr, nu sunt toate la fel și nu sunt folosite pentru aceeași aplicare. În acest articol, îți oferim 5 sfaturi esențiale pentru a alege cele mai bune pensule de machiaj.

Gândește-te la nevoile tale

Fiecare femeie este diferită și are propriile preferințe când vine vorba de machiaj. Cu siguranță există unele produse pe care preferi să le folosești cu pensule și altele pe care nu le folosești. Prin urmare, înainte de a-ți alege pensulele de machiaj, gândește-te la utilizarea lor finală. Nu cumpăra mai întâi pensula și apoi decizi cât de utilă este în geanta ta de machiaj!

Alege perii naturali

Perii naturali sunt cei mai buni pentru pensulele de machiaj. Cu ele, nu numai că vei obține un finisaj mai bun, dar sunt și mai ușor de curățat și întreținut. Mai ales că nu conțin elemente toxice pentru pielea ta. Există, totuși, perii cu peri sintetici de foarte bună calitate.

Alege calitatea atunci când îți alegi pensulele de machiaj

Prețul unei pensule nu este neaparat proporțional cu calitatea acesteia. Deci, atunci când alegi pensule de machiaj, este posibil să cheltuiești o avere pe o pensulă care nu îți convine sau este de proastă calitate. În general, calitatea poate fi văzută imediat în perii pensulei de machiaj. Înainte de a cumpăra, verifică să nu se desprindă ușor cu mâna. Dacă se desprind multe fire de păr înseamnă că nu sunt bine lipite de baza metalică. Poți găsi perii cu mâner din lemn sau metal.

Uită-te la dimensiune pentru a-ți alege pensulele de machiaj

Frumoase sunt pensulele uriașe care te fac să te simți ca o divă! Dar, înainte de a cumpăra una, gândește-te unde o vei depozita. Dacă trebuie să îți iei machiajul în husă mică sau dacă nu ai un loc perfect pentru produsele tale, mai bine să nu cedezi tentației pensulelor mari și să favorizezi pe cele mici. Ia în considerare și greutatea și echilibrul pensulei de machiaj.

Ai grijă de pensulele tale de machiaj

Este esențial să păstrezi pensulele de machiaj curate pentru o utilizare mai îndelungată. Marea majoritate poate fi curățată cu puțină apă și săpun. Dar, înainte de a cumpăra una, întreabă vânzătorul cum să o cureți. O perie de calitate, bine întreținută poate rezista mulți ani (peste 10 ani). Prin urmare, merită să investești în pensule bune pentru machiajul tău.

Dacă nu folosești încă pensule de machiaj, acum este momentul potrivit pentru a începe! Cu aceste sfaturi, poți face alegerea potrivită: perii de calitate, durabile și moi. Cere sfaturi de la vânzătorii din magazin care te vor putea sfătui în funcție de nevoile tale.Recente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg