Alegerea pensulelor de machiaj potrivite

17 martie, 2023
pensule png

Beneficiile machiajului sunt numeroase, atunci când te machiezi chiar și ușor, te simți mai frumoasă, mai feminină, mai împlinită. Faptul de a te simți frumoasă te face să ai o dispoziție bună, să ai mai multă încredere în tine. Te iubești mai mult fără să aștepți mai mult de la ceilalți și dai această bucurie de a trăi celor dragi.

Pentru a reuși acest lucru, învață cum să evidențiezi avantajele feței tale datorită sfaturilor unui profesionist, dar și ce pensule machiaj să folosești.

Într-adevăr, nu sunt toate la fel și nu sunt folosite pentru aceeași aplicare. În acest articol, îți oferim 5 sfaturi esențiale pentru a alege cele mai bune pensule de machiaj.

Gândește-te la nevoile tale

Fiecare femeie este diferită și are propriile preferințe când vine vorba de machiaj. Cu siguranță există unele produse pe care preferi să le folosești cu pensule și altele pe care nu le folosești. Prin urmare, înainte de a-ți alege pensulele de machiaj, gândește-te la utilizarea lor finală. Nu cumpăra mai întâi pensula și apoi decizi cât de utilă este în geanta ta de machiaj!

Alege perii naturali

Perii naturali sunt cei mai buni pentru pensulele de machiaj. Cu ele, nu numai că vei obține un finisaj mai bun, dar sunt și mai ușor de curățat și întreținut. Mai ales că nu conțin elemente toxice pentru pielea ta. Există, totuși, perii cu peri sintetici de foarte bună calitate.

Alege calitatea atunci când îți alegi pensulele de machiaj

Prețul unei pensule nu este neaparat proporțional cu calitatea acesteia. Deci, atunci când alegi pensule de machiaj, este posibil să cheltuiești o avere pe o pensulă care nu îți convine sau este de proastă calitate. În general, calitatea poate fi văzută imediat în perii pensulei de machiaj. Înainte de a cumpăra, verifică să nu se desprindă ușor cu mâna. Dacă se desprind multe fire de păr înseamnă că nu sunt bine lipite de baza metalică. Poți găsi perii cu mâner din lemn sau metal.

Uită-te la dimensiune pentru a-ți alege pensulele de machiaj

Frumoase sunt pensulele uriașe care te fac să te simți ca o divă! Dar, înainte de a cumpăra una, gândește-te unde o vei depozita. Dacă trebuie să îți iei machiajul în husă mică sau dacă nu ai un loc perfect pentru produsele tale, mai bine să nu cedezi tentației pensulelor mari și să favorizezi pe cele mici. Ia în considerare și greutatea și echilibrul pensulei de machiaj.

Ai grijă de pensulele tale de machiaj

Este esențial să păstrezi pensulele de machiaj curate pentru o utilizare mai îndelungată. Marea majoritate poate fi curățată cu puțină apă și săpun. Dar, înainte de a cumpăra una, întreabă vânzătorul cum să o cureți. O perie de calitate, bine întreținută poate rezista mulți ani (peste 10 ani). Prin urmare, merită să investești în pensule bune pentru machiajul tău.

Dacă nu folosești încă pensule de machiaj, acum este momentul potrivit pentru a începe! Cu aceste sfaturi, poți face alegerea potrivită: perii de calitate, durabile și moi. Cere sfaturi de la vânzătorii din magazin care te vor putea sfătui în funcție de nevoile tale.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg