Alessandra Stoicescu, mai sexy ca niciodată. Cum s-a afișat vedeta pe plajă

10 august, 2022
sas1 jpg

Alessandra Stoicescu petrece zile de vis în Mykonos, alături de soțul ei și de fiica lor. Vedeta Antenei 1 arată mai bine ca niciodată, iar ținutele alese cu grijă pentru aceste zile fierbinți îi completează look-ul sexy. Schimbarea este neașteptată, dar binevenită.

„Încă de când s-a născut Sara, am luat-o cu noi în toate vacanțele, fie la munte sau la mare în România, fie la ocean, în cele mai exotice zone din lume, cu multe ore de zbor și escale. Este mereu o bucurie atât pentru ea, cât și pentru noi, să petrecem timp împreună, să o învățăm lucruri noi văzând locuri noi, oameni diferiți, culturi diverse și bogate în felul lor. Nu am considerat niciodată că e o provocare să pleci cu un copil mic, dimpotrivă, aventurile în trei sunt cele mai reușite, iar acești trei ani împreună ne-au demonstrat asta. În vara asta, însă, am decis că e timpul pentru o provocare și am ales Mykonos pentru o săptămână. O insulă splendidă, cu un vibe aparte, cu peisaje impresionante și căsuțe albe, dar cunoscută mai mult pentru viața de noapte vibrantă. Noi nici când eram în doi nu alegeam pentru vacanță locuri cu viață de noapte, dar... cum ar fi viața fără provocări? Așa că am pornit la drum”, povestește  Alessandra Stoicescu.

Mai multe pentru tine...

Știrista și soțul ei au ieșit și cu barca în larg și se declară cuceriți de peisajele întâlnite aici.

„Am descoperit că Mykonos este o locație perfectă și pentru familii, chiar Sara s-a împrietenit încă din prima zi cu patru copii la piscină, iar facilitățile atât pentru cei mici, cât și pentru părinți sunt perfecte. Mai mult, am ajuns în doar câteva ore din București, fără probleme legate de fusul orar, cu Sara în perfectă stare de distracție încă din prima clipă, dar... departe de zona de cluburi, într-un hotel de unde poți să nici nu ieși o săptămână, pentru că ai de toate: piscină mică pentru copii, mare pentru noi, plajă privată, acces la mare, lounge superb cu o priveliște uluitoare, totul într-un design unic, în perfectă armonie cu natura, practic tot ce aveam nevoie pentru câteva zile de relaxare. Am ieșit cu barca în larg, am vizitat orașul cu străduțele înguste și căsuțele albe, bisericile cu acoperiș albastru ca cerul senin de Mykonos. Vom reveni cu siguranță pe această insulă unde am avut parte de atâtea surprize fantastice în familie”.Recente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg