Alessandra Stoicescu, mai sexy ca niciodată. Cum s-a afișat vedeta pe plajă

10 august, 2022
sas1 jpg

Alessandra Stoicescu petrece zile de vis în Mykonos, alături de soțul ei și de fiica lor. Vedeta Antenei 1 arată mai bine ca niciodată, iar ținutele alese cu grijă pentru aceste zile fierbinți îi completează look-ul sexy. Schimbarea este neașteptată, dar binevenită.

„Încă de când s-a născut Sara, am luat-o cu noi în toate vacanțele, fie la munte sau la mare în România, fie la ocean, în cele mai exotice zone din lume, cu multe ore de zbor și escale. Este mereu o bucurie atât pentru ea, cât și pentru noi, să petrecem timp împreună, să o învățăm lucruri noi văzând locuri noi, oameni diferiți, culturi diverse și bogate în felul lor. Nu am considerat niciodată că e o provocare să pleci cu un copil mic, dimpotrivă, aventurile în trei sunt cele mai reușite, iar acești trei ani împreună ne-au demonstrat asta. În vara asta, însă, am decis că e timpul pentru o provocare și am ales Mykonos pentru o săptămână. O insulă splendidă, cu un vibe aparte, cu peisaje impresionante și căsuțe albe, dar cunoscută mai mult pentru viața de noapte vibrantă. Noi nici când eram în doi nu alegeam pentru vacanță locuri cu viață de noapte, dar... cum ar fi viața fără provocări? Așa că am pornit la drum”, povestește  Alessandra Stoicescu.

Mai multe pentru tine...

Știrista și soțul ei au ieșit și cu barca în larg și se declară cuceriți de peisajele întâlnite aici.

„Am descoperit că Mykonos este o locație perfectă și pentru familii, chiar Sara s-a împrietenit încă din prima zi cu patru copii la piscină, iar facilitățile atât pentru cei mici, cât și pentru părinți sunt perfecte. Mai mult, am ajuns în doar câteva ore din București, fără probleme legate de fusul orar, cu Sara în perfectă stare de distracție încă din prima clipă, dar... departe de zona de cluburi, într-un hotel de unde poți să nici nu ieși o săptămână, pentru că ai de toate: piscină mică pentru copii, mare pentru noi, plajă privată, acces la mare, lounge superb cu o priveliște uluitoare, totul într-un design unic, în perfectă armonie cu natura, practic tot ce aveam nevoie pentru câteva zile de relaxare. Am ieșit cu barca în larg, am vizitat orașul cu străduțele înguste și căsuțele albe, bisericile cu acoperiș albastru ca cerul senin de Mykonos. Vom reveni cu siguranță pe această insulă unde am avut parte de atâtea surprize fantastice în familie”.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg