Alex Velea a lansat clipul piesei „Whisper“

12 septembrie, 2011

Cel mai nou single nou al lui Alex beneficiază acum şi de videoclip, un material video despre dragoste şi riscurile unei iubiri, aparent, interzise. Regizat de Iulian Moga, videoclipul îl prezintă îl prezintă pe Alex într-o poveste

Cel mai nou single nou al lui Alex beneficiază acum şi de videoclip, un material video despre dragoste şi riscurile unei iubiri, aparent, interzise.

Regizat de Iulian Moga, videoclipul îl prezintă pe Alex într-o poveste de dragoste tabu, condimentată cu şoapte dulci spuse la ureche şi peripeţii. Cântăreţul joacă rolul unui grădinar îndrăgostit de fata şefului său, interpretat de actorul Constantin Cotimanis. Hotărât să fugă în lume împreuna cu ea, Alex riscă totul pentru iubire.

„Întotdeauna am fost un fan al iubirilor pasionale şi de aceea m-am simţit foarte bine filmând o astfel de poveste. Sunt cu atât mai mulţumit cu cât piesa «Whisper» este cea mai bună de până acum, pentru că debordează de senzualitate. Sunt sigur că va aduce multă căldură în inimile celor care o ascultă“, a declarat Alex Velea după filmări.

„Whisper“ este o piesă produsă în studiourile HaHaHa Production şi anunţă lansarea noului album al lui Alex Velea ce va apărea pe piaţă în toamna acestui an şi care va conţine 15 piese, printre care şi cunoscutele single-uri „Doamna mea“, „Secret“, „Don't say it's over“, „One shot“ şi „Whisper“.

Urmăreşte şi tu aici videoclipul piesei „Whisper“:

Foto: RotonRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg