Alexandra Bădoi face furori în muzica trance VIDEO

17 ianuarie, 2017
Alexandra Badoi Croatia (53) jpeg

Fosta vedetă de la meteo a Antenei 1 îşi continuă cariera muzicală, cel mai nou proiect al său fiind realizat în colaborare cu DJ Feel, un DJ rus din TOP 100 DJMAG.

image

Alexandra Bădoi a filmat la Moscova, la sfârşitul anului trecut, după ce a fost invitată să cânte în cadrul Trancemission Festival din Rusia. Melodia lui Feel şi a Alexandrei Badoi, “Did we feel?”, a fost deja susţinută de numeroşi artişti din muzica electronică, iar unul dintre remix-urile melodiei a ajuns în TOP 100 cele mai bune melodii trance ale anului 2016, fiind prezentă pe compilaţia lui Armin Van Buuren, “A STATE OF TRANCE YEAR MIX 2016", în vreme ce o altă versiune a piesei este folosită pe coloană sonoră a filmului "Hockey" din Rusia.

Pe lângă marea ei pasiune pentru muzică, Alexandra Bădoi continuă să facă ceea ce a consacrat-o în televiziune, prezintă “1 Minut de METEO” pe pagina sa de Facebook, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, ocupându-se în acelaşi timp şi de dezvoltarea agenţiei de creaţie şi producţie video, Viva la Video.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg