Alexandra Dumitru, femeia care a transformat pasiunea pentru frumos într-un succes de top

19 octombrie, 2023

În inima Bucureștiului, într-un univers strălucitor dedicat frumuseții, Alexandra Dumitru a reușit să creeze ceva unic: unul dintre cele mai recunoscute saloane de înfrumusețare din Capitală, care s-a impus ca un punct de referință pentru frumusețea și eleganța în industria cosmetică.

Alexandra Dumitru 1 jpeg

Cu o pasiune sinceră pentru frumos, Alexandra Dumitru a pus bazele acestui proiect îndrăzneț, atrăgând în același timp admirația și prețuirea numeroaselor vedete autohtone care au trecut pragul studioului său.

Dincolo de succesul în afaceri, Alexandra Dumitru este o femeie puternică și inspirată, abordând viața cu un zâmbet deschis și cu o determinare exemplară. Ca femeie de afaceri și mamă, a întâmpinat numeroase provocări pe parcursul timpului, dar a reușit să le depășească cu grație și hotărâre.

Alexandra Dumitru 2 jpeg

"Alexandra, femeia, o dată cu trecerea timpului, își descoperă adevărata esență și devine tot mai înțeleaptă, mai răbdătoare. S-a șlefuit ca o piatră prețioasă, dezvăluind latura ei sensibilă și empatică, care se ascunde sub aparența puternică de la prima vedere. Îmi place că am reușit să păstrez acea scânteie de copil în sufletul meu. Sunt o femeie cu sare și piper" a mărturisit Alexandra Dumitru.

Chiar dacă a întâmpinat provocări în viața sa, Alexandra nu s-a lăsat descurajată. Aceasta subliniază că una dintre cele mai mari provocări în viață este “să devii cea mai bună versiune a ta, atât pentru tine însuți, cât și în relația cu cei din jurul tău. Este o muncă constantă să devii cea mai bună mamă, iubită, antreprenor și prietenă”.

"Este o provocare la care lucrez zi de zi și sper să ajung să mă șlefuiesc cât mai bine, astfel încât la finalul zilei să știu că am dat tot ce a fost mai bun" a adăugat Alexandra Dumitru.

Cu pasiunea ei pentru frumos și abilitatea sa de a transforma provocările în oportunități, Alexandra Dumitru este o sursă de inspirație pentru toți cei care își doresc să atingă succesul în viață.

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg