Alexandra Stan are un nou contract avantajos în Japonia

Pe lângă faptul că este pe primele locuri în topurile vânzărilor pe iTunes cu noul album “Alesta”, Alexandra Stan cucerește sși piața modei din Japonia prin lansarea primei ei colecții alături de brandul internațional Bershka.

Alexandra Stan_colectie

Acum câteva zile, fanii japonezi ai Alexandrei Stan s-au strâns în număr foarte mare în fața magazinului principal Bershka din Tokyo, așteptând show-ul artistei și lansarea colecției numită “ALESTA X Bershka”, care conține un rucsac argintiu, ce poate fi folosit și drept geanta de mână, dar și o rochie gri, ce poate fi purtată drept hanorac.

Alexandra Stan_show

“A fost minunat. Am cântat în vitrina imensă a magazinului, în fața căruia s-au strâns foarte mulți oameni. Pare ireal ce mi se întâmplă! Și sunt foarte recunoscatoare pentru asta”, mărturisește Alexandra Stan.

Alexandra Stan_moda_Japonia

Mai mult, artista a avut și o sesiune foto cu fanii, care erau nerăbdători să își cumpere noile articole vestimentare asupra cărora și-a pus amprenta frumoasa româncă, dar și o conferință de presă, urmată de o sesiune de Q&A, întrebări și răspuns.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA