Alexandra Ungureanu, decizie neașteptată: „E un subiect destul de sensibil"

18 mai, 2022
cris9 jpg

Și-a cumpărat casa mult visată, iar acum trece la următorul pas. Alexandra Ungureanu își dorește să devină mamă cu orice preț și ia în calcul și adopția.

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a spus Alexandra Ungureanu la Kanal D.

alexandra 90 jpg

Alexandra Ungureanu a primit un diagnostic crunt de la medici. Artista suferă de endometrioză şi a aflat asta asta după ce timp de doi ani s-a luptat cu nişte chisturi la nivelul ochilor. 

“Am descoperit o altă boală autoimună, endometrioza. N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în căutare de soluţii’’, spunea solista pentru ciao.ro.

Numită şi boala femeilor neiubite, endometrioza poate duce la infertilitate. “Cred că este una dintre afecţiunile de care aud frecvent la femei, cumva cred că şi corpul uman se transformă în direcţia asta. Dar există soluţii, există şi copii abandonaţi!”, a mai spus Alexandra.Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg