Alexandra Ungureanu, decizie neașteptată: „E un subiect destul de sensibil"

18 mai, 2022
cris9 jpg

Și-a cumpărat casa mult visată, iar acum trece la următorul pas. Alexandra Ungureanu își dorește să devină mamă cu orice preț și ia în calcul și adopția.

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a spus Alexandra Ungureanu la Kanal D.

alexandra 90 jpg

Alexandra Ungureanu a primit un diagnostic crunt de la medici. Artista suferă de endometrioză şi a aflat asta asta după ce timp de doi ani s-a luptat cu nişte chisturi la nivelul ochilor. 

“Am descoperit o altă boală autoimună, endometrioza. N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în căutare de soluţii’’, spunea solista pentru ciao.ro.

Numită şi boala femeilor neiubite, endometrioza poate duce la infertilitate. “Cred că este una dintre afecţiunile de care aud frecvent la femei, cumva cred că şi corpul uman se transformă în direcţia asta. Dar există soluţii, există şi copii abandonaţi!”, a mai spus Alexandra.



Recente pe Ok! Magazine

chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg