Alexandra Uşurelu a filmat noul videoclip… "la capătul lumii"

20 noiembrie, 2014
image4 edit jpeg

După ce în primăvara acestui an Alexandra Uşurelu a înregistrat un real succes cu piesa "Ceva se întâmplă cu noi" (interpretată împreună cu Mircea Vintilă), pentru sfârşitul de an, artista a pregătit un nou proiect: o călătorie până…

După ce în primăvara acestui an Alexandra Uşurelu a înregistrat un real succes cu piesa "Ceva se întâmplă cu noi" (interpretată împreună cu Mircea Vintilă), pentru sfârşitul de an, artista a pregătit un nou proiect: o călătorie până… "La capătul lumii" fiecăruia dintre cei ce ii asculta muzica, un loc de evadare din cenuşiul din jur– acesta fiind titlul noului single, dar şi al albumului său de debut.

Videoclipul piesei a fost filmat într-un loc îndepărtat, plin de artă şi culoare - capătul lumii pentru mai multe generaţii de emigranţi de la începutul anilor 1900 - Valparaiso (Chile). Acesta va avea premiera la sfârşitul lunii noiembrie şi va aduce o surpriză: prezenţa în clip a unei personalităţi feminine îndrăgite a showbizului românesc.

Melodia, scrisă şi produsă de Bobby Stoica, este un eseu despre regăsirea de sine, despre detaşarea de tot ce-i degradant pentru sufletele noastre.

“La Capătul lumii” nu este un îndemn de a pleca într-un loc anume de pe glob, ci de a ne întoarce în acel loc din interiorul nostru care se numeşte suflet. Pentru mine, "Capătul lumii" înseamnă oamenii, înseamnă călătoria pe care o fac de fiecare dată la concertele mele, alături de publicul din faţa mea. Dacă ascultaţi cu atenţie versurile, veţi vedea că este vorba despre el în acest cântec.“ a declarat Alexandra Uşurelu.

image


Recente pe Ok! Magazine

persoane in sala de fitness 1119522776 jpg
Cu și despre femei Lucruri benefice pentru corpul tău în care merită să investești bani jpg
shutterstock 668593321 jpg
Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg