Alexandra U┼čurelu, ÔÇťNorah Jones a Rom├ónieiÔÇŁ, ├«┼či lanseaz─â noul single la Jazz Syndicate Live Sessions

8 aprilie, 2014
12 3 jpeg

Alexandra U┼čurelu ├«┼či lanseaz─â noul single, ÔÇ×Ceva se ├«nt├ómpl─â cu noiÔÇŁ, ├«n cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, care se va desf─â┼čura pe 17 aprilie, la Palatul Ghika

Alexandra U┼čurelu ├«┼či lanseaz─â noul single, ÔÇ×Ceva se ├«nt├ómpl─â cu noiÔÇŁ, ├«n cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, care se va desf─â┼čura pe 17 aprilie, la Palatul Ghika, ├«ncep├ónd cu ora 20.00.

C├óntecul are un clip cu o atmosfer─â de familie, foarte cald─â, care a fost filmat ├«n Brazilia, ├«n statul Bahia, un loc ├«n care descoperi bucuria lini┼čtitoare a lucrurilor m─ârunte. Mai mult dec├ót at├ót, single-ul readuce ├«n fa┼úa publicului vocea inconfundabil─â a unui maestru al vorbelor cu t├ólc, dar ┼či invita┼úi surpriz─â care sunt aproape de sufletul Alexandrei. Dou─â genera┼úii se vor ├«nt├ólni pe scena Palatului Ghika ├«n seara de 17 aprilie, ├«ntr-un concert care va transforma sala ├«ntr-un Eden al muzicii bune.

Al─âturi de compozitorul ┼či produc─âtorul Bobby Stoica, muzicianul argentinian Mariano Castro (care are dou─â nominaliz─âri la premiile Latin Grammy ├«mpreun─â cu trupa sa, Narcotango, de succes mondial), Adrian Flautistu (un contrabasist rafinat care a colaborat cu nume celebre din lumea jazz-ului ┼či a muzicii pop) ┼či apreciatul percu┼úionist Dan ├Äncrosnatu, Alexandra - numit─â de c─âtre Andreea Marin ÔÇťNorah Jones a Rom├ónieiÔÇŁ - ├«i invit─â pe ascult─âtori ├«ntr-un decor cu totul special, ├«nso┼úit de videoproiec┼úii ┼či lumini.

image

ÔÇ×Gr─âdina noastr─â, ├«n care ├«i invit─âm cu mult drag pe spectatori, va aduce o parte din atmosfera locurilor ├«n care am filmat videoclipul pentru c├óntecul "Ceva se ├«ntampl─â cu noi". De la costume, decor ┼či p├ón─â la videoproiec┼úiile ce vor fi prezentate, toate elementele spectacolului ├«i vor purta pe oamenii din fa┼úa noastr─â ├«ntr-o lume idilic─â, cu parfum colonial, o lume a unor suflete ├«nc─â nepoluate", declar─â Alexandra U┼čurelu.

├Än aceea┼či sear─â, vor mai urca pe scen─â Nicolas Simion & Sorin Romanescu, ├«n concertul Pascal Moods. ├Än sonorit─â┼úi de swing ┼či groove, concertul Pascal Moods va reda euforia, dar ┼či melancolia folclorului rom├ónesc. ÔÇ×├Än compozi┼úiile mele de jazz exist─â invariabil un orizont mioritic", spune saxofonistul Nicolas Simion. Universul muzical al lui Nicolas Simion, care ├«mbin─â sonorit─â┼úile muzicii contemporane cu ritmurile folclorului rom├ónesc ┼či energia interpretativ─â, ├«l recomand─â drept unul dintre cei mai aprecia┼úi interpre┼úi ┼či compozitori de jazz de origine rom├ón─â din lume. Colabor├ónd ├«nc─â din 2009 pentru albumul Transylvanian Jazz, Sorin Romanescu, unul dintre cei mai aprecia┼úi ┼či rafina┼úi chitari┼čti de jazz din Romania, va reprezenta, ├«n tandem cu Nicolas Simion, garan┼úia unei seri memorabile.

Biletele la concert se pot cump─âra de aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/jazz-syndicate-live-sessions-bucuresti-palatul-ghika-358401/event.htmlRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg