Alina Kabaeva e însărcinată, dar Putin nu e fericit. Care este motivul

11 iulie, 2022
alina9 jpg

În timp ce duce un război în Ucraina, Vladimir Putin se pregătește să fie din nou tată.

Liderul rus va mai avea o fetiță cu iubita cu 30 de ani mai tânără, situație care pare să îl nemulțumească profund.  Putin nu este entuziasmat pentru că ,în opinia lui, are suficiente fete. „Acest lucru a supărat-o mult pe Alina”, spune o sursă.

Putin, în vârstă de 69 de ani, ar avea patru copii cu iubita Alina Kabaeva, o fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică.

Vestea a fost dată de canalul General SVR Telegram, care ar fi condus de persoane din interiorul Kremlinului.

Se crede că Alina Kabaeva are doi băieți și gemene cu președintele rus, toți copiii fiind născuți în Elveția, au declarat surse pentru Page Six la începutul acestui an. Ea și copiii au fost ascunși într-un loc secret din țară. În mai, Telegram a dat vestea că frumoasa Kabaeva va fi din nou mamă: „Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată și, după cum se pare, acest lucru nu a fost planificat”, a scris The Sun.

alina10 jpg

Putin mai are două fiice din căsătoria sa anterioară cu însoțitoarea de bord rusă Lyudmila Shkrebneva: Maria Putina, în vârstă de 36 de ani, care folosește numele de familie Vorontsova și este coproprietarul Nomenko, o firmă de investiții în domeniul sănătății, și pe Katerina Tikhonova, 35 de ani, o fostă dansatoare care acum are un post important la Universitatea de Stat din Moscova.

De asemenea, au apărut zvonuri că oligarhul are o „fiică secretă”, Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, cu Svetlana Krivonogikh – presupusa iubită a lui Putin în anii 1990 și începutul anilor 2000.

Putin și Kabaeva, care s-a născut în Uzbekistan, s-au întâlnit pentru prima dată după ce ea a obținut o medalie de aur pentru Rusia la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, ceea ce a adus-o în centrul atenției naționale. Până în 2008, ea a devenit „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg