Alina Kabaeva e însărcinată, dar Putin nu e fericit. Care este motivul

11 iulie, 2022
alina9 jpg

În timp ce duce un război în Ucraina, Vladimir Putin se pregătește să fie din nou tată.

Liderul rus va mai avea o fetiță cu iubita cu 30 de ani mai tânără, situație care pare să îl nemulțumească profund.  Putin nu este entuziasmat pentru că ,în opinia lui, are suficiente fete. „Acest lucru a supărat-o mult pe Alina”, spune o sursă.

Putin, în vârstă de 69 de ani, ar avea patru copii cu iubita Alina Kabaeva, o fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică.

Vestea a fost dată de canalul General SVR Telegram, care ar fi condus de persoane din interiorul Kremlinului.

Se crede că Alina Kabaeva are doi băieți și gemene cu președintele rus, toți copiii fiind născuți în Elveția, au declarat surse pentru Page Six la începutul acestui an. Ea și copiii au fost ascunși într-un loc secret din țară. În mai, Telegram a dat vestea că frumoasa Kabaeva va fi din nou mamă: „Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată și, după cum se pare, acest lucru nu a fost planificat”, a scris The Sun.

alina10 jpg

Putin mai are două fiice din căsătoria sa anterioară cu însoțitoarea de bord rusă Lyudmila Shkrebneva: Maria Putina, în vârstă de 36 de ani, care folosește numele de familie Vorontsova și este coproprietarul Nomenko, o firmă de investiții în domeniul sănătății, și pe Katerina Tikhonova, 35 de ani, o fostă dansatoare care acum are un post important la Universitatea de Stat din Moscova.

De asemenea, au apărut zvonuri că oligarhul are o „fiică secretă”, Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, cu Svetlana Krivonogikh – presupusa iubită a lui Putin în anii 1990 și începutul anilor 2000.

Putin și Kabaeva, care s-a născut în Uzbekistan, s-au întâlnit pentru prima dată după ce ea a obținut o medalie de aur pentru Rusia la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, ceea ce a adus-o în centrul atenției naționale. Până în 2008, ea a devenit „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei.Recente pe Ok! Magazine

Carmen Bruma
Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}