Alina Laufer a plecat cu gemenii în Antalya, Mirela Vaida a petrecut în Bucovina

23 mai, 2022
laufer1 jpg

Alina Laufer și soțul ei au decis să aibă și gemenii alături în vacanța lor din Antalya, așa că nu au stat prea mult pe gânduri. S-au echipat și au plecat.

“Noi ne-am trezit mai devreme decât găinile și am pornit la drum, mai bine zis, la zbor. Întrucât concediul trecut cu gemenii a fost un succes, am zis să ne încercăm norocul cu încă unul. De dată această, mergem în Antalya. Două bagaje cât casa, 2 copii semi adormiți și doi părinți fericiți că schimbă rutină de acasă pe cea din vacanță”, povestește Alina.

vaida27 jpg

Mirela Vaida a fugit în Bucovina alături de soțul ei. Prezentatoarea a profitat de ocazie și a filmat și câteva videoclipuri.

“Dacă ați ști câte lucruri frumoase am făcut în acest weekend. Câți oameni faini am cunoscut, câte locuri ca rupte din rai am vizitat, câte clipuri minuate am filmat și câte amintiri mi-am creat.. Doamne, îți multumesc! Bucovina este, cu adevărat, unică iar oamenii de aici... pur și simplu fără termen de comparație! Abia aștept să vedeți ce a ieșit!”, spune prezentatoarea.Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg