Alina-Maria și Nicolae al României, nași de botez pentru nepoata lor regală din Serbia

12 mai, 2024

Fiica verilor sârbi ai cuplului princiar este stră-stră-strănepoata Reginei Maria.

De-acum, cei 4 sunt mai mult decât veri, sunt și cumetri. FOTO: Instagram
De-acum, cei 4 sunt mai mult decât veri, sunt și cumetri. FOTO: Instagram

O nouă vizită externă la sud de Dunăre a nepotului Regelui Mihai și a soției sale a fost efectuată mai repede decât ne-am fi așteptat. Această nouă deplasare la Belgrad, în Serbia, a fost prilejuită de un eveniment de familie, care îi leagă și mai mult de „omologii” lor sârbi, Prințul Filip și Prințesa Danica, la care tocmai au fost în vizită în urmă cu o lună și jumătate.

Verii lor regali, cu care au atâtea în comun, i-au rugat să îi fie nași de botez mezinei lor, Prințesa Marija, evenimentul având loc chiar weekendul acesta, la o săptămână după Paștele ortodox.

Fiind de-o seamă cu Prințul Filip și Prințesa Danica și având tot doi copii, de vârste apropiate cu aceștia, Alina-Maria și Nicolae al României au răspuns pozitiv invitației și iată-i ajunși din nou la Belgrad și sărbătorind o nouă legătură de rudenie cu acești descendenți ai Reginei Maria - a cărei fiică, alintată Mignon, a fost Regina Maria a Iugoslaviei.

„Astăzi, alături de Alina-Maria de Roumanie am devenit nașii Principesei Marija a Serbiei, stră-stră-strănepoată a Reginei Maria a României, și am botezat-o la Palatul Regal din Belgrad. Dumnezeu să o binecuvânteze!”, a anunțat Nicolae al României într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii de la fericitul eveniment.

Vedem astfel că Alina-Maria de Roumanie a ales, ca ținută de nașă, o rochie în clini de culoarea șampaniei, pantofi nude, un clutch în ton și un blazer din dantelă, accesorizând totul cu un set de bijuterii cu perle. În timp ce nepotul Regelui Mihai a optat pentru un costum negru cu cravată satinată argintie.

Și părinții micuței prințese Marija au fost la înălțime, Prințesa Danica având un total look roz, iar Prințul Filip asortându-și cravata cu ținuta soției sale. Fetița lor a fost creștinată după ritualul ortodox de către Preafericitul Părinte Patriarh Porfirie și a fost îmbrăcată potrivit tradiției regale într-o rochie lungă de botez.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG