Alina Pușcaș, răsfățată de soț cu o vacanță în Ibiza. Ce a mâhnit-o pe vedetă

16 iunie, 2022
alina434 jpg

Alina Pușcaș și soțul ei și-au dorit să bifeze o vacanță de cinci stele în vara aceasta, așa că au plecat în Ibiza. Dezamăgirea trăită de cei doi a fost însă maximă. Plaja era teribil de murdară.

alina322 jpg

"Salutări din Ibiza. E drăguț, ce să zic, încă sunt la prima zi de ședere aici. Ideea e că mie îmi place oriunde văd un palmier, plajă și soare. Trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent era o plajă foarte murdară, nu mă așteptam absolut deloc. Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, iar apa la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate. Sper ca azi să gasim o plajă mult mai drăguță, sper eu, cu apa aia de smarald", a povestit Alina Pușcaș.

alina60 jpg

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva s-a îndrăgostit de cel care i-a devenit soț la prima vedere.

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează ... nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace, și nici el pe mine”, povestea Alina.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg