Alina Puşcaş s-a accidentat la mână. Prezentatoarea a fost nevoită să meargă de urgenţă la medic: "Doare..."

18 mai, 2020
4 alina puscas s a accidentat la mana 1 jpg jpeg

Din păcate, ziua de 15 mai nu a fost una fericită pentru Alina Puşcaş. Prezentatoarea s-a accidentat la mână, a mers de urgenţă la medic. 

Pe 15 mai a luat sfârşit starea de urgenţă instalată în România în urmă cu două luni, majoritatea dintre noi s-a putut întoarce la lucru. Aşa a făcut şi Alina Puşcaş. a mers la filmările emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" a anunţat că şi-a luxat mâna.

Accidentarea nu a fost una uşoară, a fost nevoită să meargă la mână, iar acum poartă o orteză. 

"Pe 15 mai se întâmplau multe pentru noi… dar, cel mai important lucru era semilibertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni! Am învăţat (fie că acesta era scopul sau nu) să apreciem din nou frumuseţea lucrurilor simple şi mai ales, am redescoperit Natura!? 90% dintre fotografiile pe care le-am făcut în perioada de carantină au fost despre Natură.

Ce a însemnat pentru mine 15 mai? O mână luxată (motiv pentru care apare şi orteza în fotografie, doare, dar nah…), primul machiaj profesional după atât timp, prima schimbare tip transformare (Te cunosc de undeva!, personaj Elsa Grey Matte) şi prima şedinţa foto făcută cu mult, mult, foarte mult entuziasm!", a scris Alina Puşcaş pe Instagram.

Aceasta a postat şi mai multe imagini în mediul online, le-a arătat tuturor în ce stare este mâna ei. 

2 alina puscas 1 jpg jpeg

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu plănuiau cununia religioasă şi botezul mezinei familiei

Alina Puşcaş şi MIhai Stoenescu au povestit exclusiv pentru OK! Magazine despre nunta lor religioasă, dar şi despre botezul micuţei Iris, al treilea copil al cuplului. Probabil, coronavirusul le-a dat planurile peste cap, dar cu siguranţă ei vor anunţa despre evenimentele din viaţa lor. 

Explicaţi-ne puţin cu nunţile, că am pierdut şirul. Urmează una, deşi mulţi credeau că v-aţi căsătorit deja.

Da, ştiu asta, pentru că i-am spus unui prieten să-şi blocheze luna iunie, pentru că vom face nunta în Grecia, pe plajă. Şi zice: „Păi nu am fost la voi la nuntă?“. „Când am făcut noi nunta, măi băiatule?“, „Păi, atunci, la botezul lui Alex...“ (râde) Nu a fost nicio nuntă, a fost botezul lui Alex. Atât. S-a pierdut şirul evenimentelor din cauza botezurilor şi a logodnei. La al doilea botez a fost logodna religioasă. Apoi am făcut cununia civilă. Şi abia acum urmează nunta propriu zisă, evenimentul care va fi unit şi cu botezul lui Iris.

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg