Amal Clooney, dezvăluire inedită. Ce cred gemenii despre celebrul lor tată

6 decembrie, 2022
Amal și George Clooney, Getty jpg

Alexander și Ella sunt gemenii în vârstă de 5 ani pe care Amal și George Clooney îi au împreună.

Până la Amal, George era cel mai râvnit burlac de la Hollywood. Cuceritorul absolut, cu un șarm aparte și un zâmbet răvășitor și-a găsit ”nașul”. Avocata pentru drepturile omului în vârstă de 44 de ani, Amal, l-a transformat într-un soț exemplar și un tată adorat.

Aspectele legate de viața de familie nu sunt prea discutate, însă soția lui George Clooney a dezvăluit ce cred copiii lor despre celebrul tată.

Ei bine, actorul care are copii de 5 ani la cei 61 de ani ai săi pare că și-a găsit menirea. Căci adorabilii Alexander și Ella îl consideră minunat și ”cea mai amuzantă persoană pe care au cunoscut-o vreodată”.

Cei doi soți au vorbit la Extra, după seara premiilor Kennedy Center Honors. Starul din Ticket to Paradise a spus că ai săi copii îl consideră ”de aur”. Iar Amal a continuat: ”Sunt încântați că tati poate rezolva orice în afară de vreme. Și, mai mult, este cea mai amuzantă persoană pe care au întâlnit-o.”

George a mărturisit amuzat și cu inima plină de iubire și emoție: ”Asta e acum, sunt conștient că lucrurile se vor schimba. Dar acum jubilez. Sunt de aur!”.

Frumoasa soţie a lui George Clooney a făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit de Jill şi Joe Biden. Pentru această seară specială organizată la Washington, George Clooney şi frumoasa lui soţie, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, şi-au pregătit intrarea întocmai ca pe covorul roşu de la Hollywood. George a purtat un smoking negru clasic, cu papion şi pantofi negri de lac impecabili, în timp ce Amal a ales o rochie argintie tip sirenă, fără umeri, încrustată cu cristale.

Copiii lui George Clooney și-ai superbei sale soții, Amal Clooney, au fost ținuți destul de departe de ochii curioșilor, însă în această vară, micuții au fost surprinși de paparazzi, alături de părinții lor.

Agenția de presă care a vândut mai departe pozele le-a acoperit fețele micuților, ca urmare a presiunilor mamei lor, de profesie avocat.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG