Amal Clooney, dezvăluire inedită. Ce cred gemenii despre celebrul lor tată

6 decembrie, 2022
Amal și George Clooney, Getty jpg

Alexander și Ella sunt gemenii în vârstă de 5 ani pe care Amal și George Clooney îi au împreună.

Până la Amal, George era cel mai râvnit burlac de la Hollywood. Cuceritorul absolut, cu un șarm aparte și un zâmbet răvășitor și-a găsit ”nașul”. Avocata pentru drepturile omului în vârstă de 44 de ani, Amal, l-a transformat într-un soț exemplar și un tată adorat.

Aspectele legate de viața de familie nu sunt prea discutate, însă soția lui George Clooney a dezvăluit ce cred copiii lor despre celebrul tată.

Ei bine, actorul care are copii de 5 ani la cei 61 de ani ai săi pare că și-a găsit menirea. Căci adorabilii Alexander și Ella îl consideră minunat și ”cea mai amuzantă persoană pe care au cunoscut-o vreodată”.

Cei doi soți au vorbit la Extra, după seara premiilor Kennedy Center Honors. Starul din Ticket to Paradise a spus că ai săi copii îl consideră ”de aur”. Iar Amal a continuat: ”Sunt încântați că tati poate rezolva orice în afară de vreme. Și, mai mult, este cea mai amuzantă persoană pe care au întâlnit-o.”

George a mărturisit amuzat și cu inima plină de iubire și emoție: ”Asta e acum, sunt conștient că lucrurile se vor schimba. Dar acum jubilez. Sunt de aur!”.

Frumoasa soţie a lui George Clooney a făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit de Jill şi Joe Biden. Pentru această seară specială organizată la Washington, George Clooney şi frumoasa lui soţie, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, şi-au pregătit intrarea întocmai ca pe covorul roşu de la Hollywood. George a purtat un smoking negru clasic, cu papion şi pantofi negri de lac impecabili, în timp ce Amal a ales o rochie argintie tip sirenă, fără umeri, încrustată cu cristale.

Copiii lui George Clooney și-ai superbei sale soții, Amal Clooney, au fost ținuți destul de departe de ochii curioșilor, însă în această vară, micuții au fost surprinși de paparazzi, alături de părinții lor.

Agenția de presă care a vândut mai departe pozele le-a acoperit fețele micuților, ca urmare a presiunilor mamei lor, de profesie avocat.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg