Amal Clooney, în furou pe stradă!

Zilele acestea de vară sunt idilice pentru Amal și George Clooney, care de ceva timp sunt în Italia, la reședința lor de lângă lacul Como. Cei doi au fost gazda actorului Bill Murray, dar și a familiilor lor, în ultima săptămână.

amal clooney
Amal a purtat o rochie de mătase, ce semăna cu un furou.

Tot cu familia lor i-au surprins și paparazzi, luni, pe când au decis să ia masa în oraș. Ceea a atras atenția, însă, a fost apariția soției lui George Clooney. Amal (38) a ales să poarte la această cină târzie o ținută ce ducea mult a… furou.

Desigur, Amal este o femeie sexy, iar acel furou a oferit fix această imagine, însă mulți fani internauți s-au grăbit să-i critice ținuta avocatei, pe motiv că este prea de… budoar!

Ei bine, puțini sunt cei care știu că rochia din mătase purtată de Amal aparține, de fapt, casei de modă Dolce & Gabbana și că e la mare căutare acum, deci nici vorbă de vreo neglijență din partea soției actorului hollywoodian.

Una peste alta, George părea extrem de mândru că la brațul lui se află soția lui, Amal, despre care întotdeauna are numai vorbe de bine.

În alte fotografii surprinse de paparazzi, cei doi apar într-un grup mare de oameni, alături de actorul Bill Murray și familia acestuia, dar și de rudele lor. O seară de pomină, așadar!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA