Amal, fără George Clooney la un eveniment monden. A impresionat cu ținuta și s-a pozat cu actorii!

Citeste tot despre:

, , ,

Dacă pe la începutul relației cu actorul nu era foarte încântată de ieșirile repetate în astfel de cercuri, acum Amal Clooney pare să se descurce de una singură la evenimentele mondene de la Hollywood.

S-a prezentat la un eveniment monden din Los Angeles

Ieri seară, Amal i-a lăsat pe gemenii Ella și Alexander în grija tatălui lor și a făcut un act de prezență la petrecerea ”William Vintage & Farfetch Unveiling of the Gianni Versace Archive”, care a avut loc în Los Angeles.

Un outfit all-gold

La acest eveniment, avocata în vârstă de 39 de ani a purtat un outfit extrem de stylish și a demonstrat că are tot ce e necesar pentru a fi o prezență agreabilă la astfel de evenimente la care se perindă tot soiul de persoane publice și actori hollywoodieni. Astfel, cu această ocazie, Amal a îmbrăcat un outfit all-gold, la care a accesorizat niște sandale înalte, de tip gladiator, un clutch asortat și cercei oversized tot aurii.

S-a distrat pe cinste!

Evident, apariția ei a stârnit numai admirație, cei din jur fiind numai cu ochii pe ea. Culmea e că, de data asta, Amal n-a fost deloc stânjenită de atenția primită, ba chiar s-a alăturat actorilor prezenți, purtând discuții îndelungate. Iat-o aici alături de actrița Isla Fisher!

Cu Isla Fisher

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA