Amber Heard, devastată de verdict: ”Este un dezastru pentru femei!”

2 iunie, 2022
Amber Heard (2) jpg

Fosta soție a lui Johnny Depp a primit o imensă lovitură, după ce curtea de justiție din Washington i-a dat câștig de cauză actorului.

Procesul a fost intens, a durat șase săptămâni, ocazie cu care au ieșit la iveală amănunte șocante din mariajul celor doi. O incursiune dureroasă, care nu de puține ori s-a lăsat cu lacrimi, în ceea ce o privește pe actrița din Aquaman.

Amber Heard (3) jpg

Cu toate acestea, decizia Tribunalului din Fairfax, Virginia, a venit în favoarea actorului care a și deschis procesul de defăimare. Amber Heard și-a expus indignarea:

Amber Heard (4) jpg

”Simt astăzi o dezamăgire dincolo de cuvinte! Sunt devastată că un munte de dovezi nu a fost destul pentru a rezista puterii şi influenţei disproporţionate ale fostului meu soţ. Și mai dezamăgită sunt de semnificația acestui verdict pentru femei. Este un mare pas înapoi. Dăm timpul înapoi până în perioada în care o femeie care își spunea punctul de vedere și făcea dezvăluiri era făcută de rușine public, umilită! Minimizează ideea că violența împotriva femeilor este gravă și face să nu mai fie luată în serios.

Cred că avocaţii lui Johnny au reuşit să determine juriul să treacă cu vederea problema cheie a libertăţii de exprimare şi să ignore dovezile care au fost atât de concludente încât am câştigat în Marea Britanie. Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt şi mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber şi deschis”, a scris Amber Heard pe Twitter, după rostirea verdictului.

Juraţii au considerat că actrița a acţionat cu „răutate" împotriva fostului său soţ. De asemenea, juriul a decis ca Depp să primească 10 milioane de dolari în daune compensatorii şi alte 5 milioane de dolari în daune punitive.

Miercuri a fost primit verdictul în controversatul proces dintre cei doi foști soți.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp