Amber Heard simte că pierde procesul cu Johnny Depp? Un video viral o arată transfigurată

27 aprilie, 2022
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 5 jpg

În timpul procesului deschis de fostul ei soţ, actriţa pare să aibă mustrări de conştiinţă.

Un video viral, care a făcut înconjurul internetului, o arată pe Amber Heard îngrijorată de mersul procesului deschis de Johnny Depp. În scurtul material filmat, sunt surprinse toate grimasele actriţei, semn că începe să aibă mustrări de conştiinţă.

Amber Heard afişează o întreagă colecţie de reacţii şi de sentimente, oferind imaginea clară a suferinţei.

Ce-i drept, atât ea, cât şi fostul ei soţ au plecat în acest proces cu toate armele la dispoziţie, aruncând în jocul mărturiilor detaliile cele mai intime ale relaţiei lor. Totodată, publicul a fost şocat să afle de replicile pe care şi le-au adresat, de obiceiurile lor nocive şi de atmosfera toxică în care şi-au consumat mariajul.

Având de partea lor martori credibili, care să le susţină depoziţiile în faţa judecătorului, Amber Heard şi Johnny Depp au devenit protagoniştii celui mai amar thriller public, ambele părţi demonstrând că drogurile, consumul de alcool, violenţa şi ameninţările erau la ordinea zilei în casa lor.

În ultimele zile, au apărut la suprafaţă şi alte detalii sordide, cum ar fi faptul că Amber Heard avea tulburări grave de comportament şi că i-a tăiat degetul lui Johnny cu o sticlă de vodcă. Coincidență sau nu, recent un utilizator TikTok a postat un clip video în care Dakota Johnson observă degetul rănit al lui Depp, în timpul conferinței de promovare a filmului „Black Mass” la cea de-a 72-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Veneția, care a avut loc în 2015. În clipul postat și de cei de la PageSix Dakota îl întreabă pe Depp ce a pățit, iar când actorul oferă un fel de explicație amuzantă, Johnson râde și se așează pe spate pe scaun.

De partea cealaltă, Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp că a lovit-o, sufocând-o de mai multe ori de-a lungul relaţiei, şi că a agresat-o odată sexual în timpul unei bătăi iscate în timp ce se aflau în Australia, în 2015. În replică, Johnny Depp a negat că a lovit-o pe Heard sau orice altă femeie de-a lungul vieţii sale.

În clipul care s-a viralizat pe internet cu Amber, toate reacţiile sale faciale par să sugereze teamă, nelinişte, dezgust, dar şi mirare. Şi, peste toate, planează frica de-a nu pierde acest proces, trădată de lacrimi şi de colţurile gurii lăsate. Să fie o teamă reală sau doar încă un rol jucat de Amber Heard în sala de judecată? Căci toate aceste reacţii pot fi întoarse şi în favoarea ei, Amber putând invoca faptul că se simte speriată şi dezgustată de mărturiile fostului ei soţ şi că, de fapt, ea rămâne victima reală a acestei poveşti.

Căsătoriţi din 2016 până în 2018, foştii soţi se acuză reciproc de defăimare în acest proces, foarte urmărit şi în parte transmis de posturile de ştiri americane.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg