Amber Heard susține că Johnny Depp a plănuit să facă publice fotografii nud cu ea

8 august, 2022
amber14 jpg

Johnny Depp a încercat să trimită fotografii nud cu Amber Heard ca dovadă la procesul lor pentru defăimare, care a fost amplu mediatizat, potrivit documentelor judiciare recent desigilate.

Se pare că Depp , în vârstă de 59 de ani, voia să facă publice poze nud cu Amber , în vârstă de 36 de ani, în procesul pentru defăimare. În documentele premergătoare întâlnirii de la tribunal, echipa juridică a actriței poate fi văzută cerând judecătorului să excludă o serie de „dovezi personale irelevante” din proces, cum ar fi „fotografiile nud cu Amber Heard” și „videoclipul realizat de sora lui Amber Heard, Whitney”.

Ei au enumerat, de asemenea, „relațiile romantice anterioare ale lui Whitney și Amber” ca neimportante, precum și „scurta perioadă în care Amber a activat ca dansatoare exotică, cu ani înainte de a-l întâlni pe Depp”. 

În cele din urmă, s-au plâns că actorul încearcă să sugereze în mod rău intenționat că Heard a fost la un moment dat escortă”.

amber15 jpg

Procesul pentru defăimare, care a avut loc în Fairfax, Virginia, a durat în total șase săptămâni. Verdictul i-a fost favorabil lui Johnny.

Între timp, Amber a câștigat doar unul dintre procese și a primit două milioane de dolari în daune compensatorii.

Amber a fost obligată să-i  plătească despăgubiri de 10 milioane de dolari și 350.000 de dolari în daune lui Johnny după procesul său de calomnie, ca urmare a unui articol despre abuzul domestic , scris de ea în 2018, în Washington Post.

Amber a contestat verdictul procesului. Echipa actriței a trimis o notificare săptămâna trecută, susținând că erorile făcute în timpul procesului au împiedicat obținerea unui „verdict just și echitabil”.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp