Amber Heard susține că Johnny Depp a plănuit să facă publice fotografii nud cu ea

8 august, 2022
amber14 jpg

Johnny Depp a încercat să trimită fotografii nud cu Amber Heard ca dovadă la procesul lor pentru defăimare, care a fost amplu mediatizat, potrivit documentelor judiciare recent desigilate.

Se pare că Depp , în vârstă de 59 de ani, voia să facă publice poze nud cu Amber , în vârstă de 36 de ani, în procesul pentru defăimare. În documentele premergătoare întâlnirii de la tribunal, echipa juridică a actriței poate fi văzută cerând judecătorului să excludă o serie de „dovezi personale irelevante” din proces, cum ar fi „fotografiile nud cu Amber Heard” și „videoclipul realizat de sora lui Amber Heard, Whitney”.

Ei au enumerat, de asemenea, „relațiile romantice anterioare ale lui Whitney și Amber” ca neimportante, precum și „scurta perioadă în care Amber a activat ca dansatoare exotică, cu ani înainte de a-l întâlni pe Depp”. 

În cele din urmă, s-au plâns că actorul încearcă să sugereze în mod rău intenționat că Heard a fost la un moment dat escortă”.

amber15 jpg

Procesul pentru defăimare, care a avut loc în Fairfax, Virginia, a durat în total șase săptămâni. Verdictul i-a fost favorabil lui Johnny.

Între timp, Amber a câștigat doar unul dintre procese și a primit două milioane de dolari în daune compensatorii.

Amber a fost obligată să-i  plătească despăgubiri de 10 milioane de dolari și 350.000 de dolari în daune lui Johnny după procesul său de calomnie, ca urmare a unui articol despre abuzul domestic , scris de ea în 2018, în Washington Post.

Amber a contestat verdictul procesului. Echipa actriței a trimis o notificare săptămâna trecută, susținând că erorile făcute în timpul procesului au împiedicat obținerea unui „verdict just și echitabil”.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG