Amna aduce Primăvara Pop în Spania

28 mai, 2012

Cântăreaţa care a lansat de curand piesa ‘Esta Noche’ în colaborare cu artistul polonez Borys a participat la spectacolul Primavera Pop

Cântăreaţa care a lansat de curand piesa ‘Esta Noche’ în colaborare cu artistul polonez Borys a participat la spectacolul Primavera Pop din Madrid. Evenimentul a fost organizat de unul dintre cele mai mari concernuri radio-TV din ţară, Cuarentas Principales. Printre artiştii care au încantat miile de spectatori se aflau unii dintre cei mai în vogă cântăreţi spanioli şi internaţionali, printre care şi Ed Sheeran.

Evenimentul a avut scop caritabil, banii stransi din vanzarea biletelor fiind donati ONG-ului Solidaridad Internacional ce lupta pentru proiecte de cooperare, campanii de sensibilizare si activitati politico-sociale in 20 de tari din lume.

"Cand am fost condusa la scena, intreg publicul imi scanda numele, ceea ce mi-a dat fiori. Au avut o reactie incredibila la piesa in spaniola Esta Noche, iar bliturile de la aparatele foto m-au facut sa ma simt ca in noaptea de Revelion", ne-a povestit Amna zambind.

Presa spaniola pare surprinsa de aprecierea si caldura cu care publicul o primeste pe cantareata romanca. Noua sa piesa are cronici pozitive nu numai de la fani ci si de la radiouri.

Ascultati Borys feat Amna: Esta Noche!Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg