Amna şi Alexandra Stan, aspru criticate după primele jocuri de la Survivor România 2021. Una dintre ele a cedat şi a izbucnit în lacrimi

12 ianuarie, 2021
2 lacrimi la survivor romania jpg jpeg

Amna a aceptat provocarea Survivor România pentru a-şi depăşi limitele, însă nu doar cele fizice, ci şi psihice. Începerea competiţiei nu a fost deloc uşoară pentru cântăreaţă.

După două zile de foc în junglă din Republica Dominicană, cu un acoperiş improvizat deasupra capului, cu mâncare precară şi somn puţin, Faimoşii trebuie să facă faţă provocărilor de pe traseele Survivor România care nu sunt nici puţine şi nici uşoare. Echipa Faimosilor a pierdut de fiecare dată în faţă Războinicilor şi astfel au apărut şi primele tensiuni in mijlocul vedetelor participante la Survivor România.

Fetele au început să fie aspru criticate de către băieţîi în frunte cu Jador şi Culita Sterp, însă bomboană de pe tort vine din partea lui Zannidache care nu a mai suportat şi a răbufnit. "Alexandra Stan nici nu a terminat traseul. Adică, la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenţie. Nu pentru că este femeie, se vede după ea că e ţinută aşa (...) nu ştie nimic. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo 4 ori, aia e stânga nu e dreapta.", a declarat Zannidache despre colegele sale din echipă.

Amna şi Alexandra Stan, aspru criticate

Şi Jador şi Culita sunt de părere că fetele din echipa lor sunt foarte slabe în comparaţie cu cele din echipa Războinicilor care o au pe Georgiana sau Roxana, două concurente foarte puternice. Pe fondul acestor disensiuni şi altor lipsuri, Amna a izbucnit în lacrimi spunând că niciodată nu a stat atât de mult despărţită de fiul ei. Dorul de băieţel şi de cei dragi de acasă îşi spune deja cuvântul, iar Amna este prima care resimte toate acestea. "Nu am stat niciodată despărţită de el atât de mult timp", a povestit Amna printre lacrimi la Survivor România.

1 amna si fiul ei jpg jpeg

Amna a trecut printr-un divorţ şi acum creşte băieţelul în vârstă de aproape şapte ani singură. Cântăreaţa face toate eforturile că fiul să crească într-un mediu echilibrat, fără să simtă separarea părinţilor. Deşi munceşte foarte mult, Amna are grijă ca David Cristian să aibă parte de un mediu echilibrat. Cei doi sunt foarte ataşaţi unul de celălalt şi stau foarte puţin despărţiţi.

Foto: Kanal D, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg