AMR 1 zi. Cum se pregătesc starurile pentru covorul roşu de duminică, de la Oscaruri?

23 februarie, 2019
15 gettyimages 464429080 jpg jpeg

E nevoie de o lună întreagă şi de o echipă vastă de specialişti pentru a pregăti temeinic un A-lister pentru covorul roşu de la Oscaruri. Ce are acesta de făcut în tot acest timp? Iată programul vedetelor înainte de-a se prezenta la cel mai important eveniment din an pentru Hollywood!

gettyimages 464432044 jpg jpeg

Oscarurile au o audienţă internaţională de care toată lumea vrea să beneficieze, de la staruri, la designeri, hair stilişti, make-up artişti, stilişti, nutriţionişti şi instructori de fitness. Aşadar toţi au de câştigat când o celebritate arată bine pe covorul roşu. Dar cum ajunge să arate atât de bine în cea mai importantă seară din an pentru întreaga industrie cinematografică şi cel mai probabil şi pentru cariera lor?

gettyimages 920231384 jpg jpeg

Nu numai ţinuta contează atunci când vedetele încep să-şi facă apariţia pe covorul roşu, ci întreaga imagine a starurilor hollywoodiene, începând cu trupul lor, silueta pe care o afişează. Cele mai multe dintre dive închiriază rochii de la designeri, care sunt disponibile într-o singură măsură, universală, să-i zicem. De fapt, e vorba despre măsura XS, bineînţeles! Şi, dacă încapi în ea, e minunat. Dacă nu, o cumperi. Simplu, nu? Dacă ţi-o permiţi, evident. Acum înţelegeţi de ce e atât de importantă silueta filiformă, da?

gettyimages 140037116 jpg jpeg

Şi aici intră în scenă nutriţioniştii şi antrenorii de fitness, care au nevoie nu mai puţin de patru săptămâni pentru rezultate optime. Şi asta dacă vorbim despre o vedetă deja într-o formă fizică relativ bună. Pe lângă munca asiduă de la sală, e nevoie de o dietă care să topească kilogramele în plus şi să pună în valoare musculatura.

gettyimages 140155900 jpg jpeg

Cel mai adesea divele apelează la catering în timpul sezonului festivalurilor de cinematografie. Chrissy Teigen şi Gwyneth Paltrow, de pildă, nu-şi mai bat capul cu angajatul vreunui chef înainte de-a se prezenta la Oscaruri, pentru a le găti mesele indicate de nutriţionist, ci comandă mâncare organică, vegetariană gata făcută de la diverse firme care cu asta se ocupă.

gettyimages 476574965 jpg jpeg

Dieta divelor are ca scop obţinerea unei siluete mai suple, a unui ten mai proaspăt şi mai luminos, a unei podoabe capilare mai strălucitoare şi, bineînţeles, a unei energii de zile mari. Patru săptămâni de sală vor face minuni pentru actriţele prezente la ceremonia de decernare a premiilor Oscar – micşorează şoldurile şi talia, sculpează umerii şi braţele şi tonifică picioarele şi posteriorul.

4 gettyimages 476285789 jpg jpeg

Pe lângă corp, faţa este cea mai importantă. Dacă e nevoie de nişte Botox sau fillere, trebuie făcute din timp, pentru un rezultat care să nu pară prea evident. Botoxul “relaxează” ridurile într-o săptămână, iar fillerele funcţionează pe loc, însă pot produce umflături deloc estetice şi vănătăi, care trec abia într-o săptămână sau două.

gettyimages 97519646 jpg jpeg

În plus, tenul fiecărei dive care se respectă are nevoie de tratamente faciale săptămânale, efectuale la ea acasă, cel mai probabil, pentru a străluci la propriu în seara cea mare. A, ştiaţi cumva că Regina reality show-urilor, Kim Kardashian, şi-a făcut un tratament facial cu diamante pentru a străluci de-a dreptul la Oscar 2019? Masca ei cu diamante a costat 182 de dolari şi a fost făcută la Clé de Peau Beauté, un spa exclusivist.

Kim Kardashian şi-a pus mască cu diamante înainte de Oscarurile de anul acesta

1 jpg jpeg

Un sfat binevenit pentru starurile de la Hollywood e să nu consume alcool înainte de-a apărea pe covorul roşu, pentru că poate cauza umflarea feţei şi nimeni nu-şi doreşte aşa ceva în faţa camerelor de filmat şi fotografiat. “Tenul sănătos este esenţial pentru un look desăvărşit”, spune makeup artistul lui Lady Gaga, Sarah Tanno, care nu se rezumă totuşi numai la faţă, ci aplică fond de ten şi glitter şi pe gâtul divei, decolteu, umeri şi picioare.

gettyimages 1097526768 jpg jpeg

În ceea ce priveşte părul, trebuie tăiat cu trei săptămâni înainte de marele eveniment şi nuanţat cu trei zile înainte. Hair stilistul se consultă cu specialistul vestimentar al vedetei în privinţa ţinutei înainte de-a petrecere vreo două ore pentru a realiza coafura sofisticată cu care va apărea diva pe covorul roşu.     

gettyimages 476574965 jpg jpeg

Rochia. Este prima aleasă şi ultima pusă pe vedetă. Cei mai mulţi stilişti aleg ţinuta vedetelor imediat ce s-au făcut cunoscute nominalizările la Oscar sau chiar înainte, având în vedere prezenţa clienţilor VIP la eveniment. Alegerea stilistului se face în funcţie de personalitatea divei, de forma trupului şi de relaţia pe care aceasta o are cu designerii şi brandurile de top. De pildă, Jennifer Lawrence a fost, timp îndelungat, muza casei Dior.  

gettyimages 512935040 jpg jpeg

După ce rochia este rezervată, accesoriile sunt şi ele alese, însă toţi stiliştii au şi câteva rezerve pregătite în caz că diva se răzgândeşte şi vrea să poarte altceva. Ceea ce se poate întâmpla chiar până în momentul începerii ceremoniei de acordare a premiilor Oscar.

gettyimages 97519659 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
telefon8 jpg
camilla profimedia jpg
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg