Ana Maria Georgescu, la Vocea României: „Ai fost tratată cu o «nesimţitorie» crasă“ Vezi cine a spus asta!

10 noiembrie, 2014

Vinerea trecută, Ana Maria Georgescu, artista care devenea vedetă în adolescenţă cu piesa "Ochii Tăi", a fost eliminată din concursul "Vocea României". Cântăreaţa a intrat la duel cu Alina Anuşca, o tânără din trupa de

Vinerea trecută, Ana Maria Georgescu, artista care devenea vedetă în adolescenţă cu piesa "Ochii Tăi", a fost eliminată din concursul "Vocea României".

Cântăreaţa a intrat la duel cu Alina Anuşca, o tânără din trupa de backing vocals a lui Smiley, cel care le era celor două şi mentor în emisiune. Fetele au cântat piesa "Unwritten", a Natashei Bedingfield, iar Smiley a salvat-o pe Alina, considerând că aceasta îşi doreşte să muncească mai mult.

După emisiune, mulţi s-au arătat contrariaţi de subiectivismul lui Smiley şi de faptul că niciunul dintre ceilalţi trei antrenori n-a vrut-o pe Ana în chipa lor.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

În rubrica sa permanentă din cadrul publicaţiei Click, Scrisorile lui Stanca, jurnalistul George Stanca şi-a exprimat, la rândul său, dezaprobarea faţă de ce s-a întâmplat.

„M-ai impresionat la proba în orb. Aproape că nu te-am recunoscut. Fiindcă atunci când ai câştigat Mamaia aveai 16 ani. Erai un copil uluitor. A mai trecut ceva vreme. Apoi, este sigur, tu ai vrut să te re-impui. La «Vocea». Rebrenduire. Te-ai perfecţionat. Ai crescut. Ai evoluat. Şi de-odată observ că această maturizare devine o anatemă, un stigmat. Povară. Ai fost tratată cu o «nesimţitorie» crasă. Cu rea voinţă….«Ce mai caută, bă, şi asta aici?» Lucru care mi s-a părut moralmente oribil. Jegos. De altfel, mă uitam la ei, la juraţi, cum stăteau cu nasu-n desk, când să-ţi deie ultima şansă. Ai fost o fraieră. Trebuia să nu accepţi. Când ai văzut că nu eşti dorită de antrenorul tău, trebuia să pleci brusc…»

Citeşte aici restul editorialului!Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg