Anamaria Ferentz bifează un an de relație cu iubitul american: "Te iubesc și îți mulțumesc pentru această călătorie minunată"

27 mai, 2022
fereb jpg

E fericită și nu ascunde asta. Anamaria i-a trimis un mesaj de suflet iubitului american la împlinirea unui an de relație.

„La mulți ani pentru noi iubirea mea. Felicitări pentru unul dintre cei mai buni ani din viata mea, plin de Dragoste, creștere și fericire împreună! Te iubesc și îți mulțumesc pentru această călătorie minunată. Facem magie împreună”, a scris Anamaria pe contul de Instagram. Solista şi Douglas au o relaţie închegată şi locuiesc împreună la o fermă, în Oregon. Bărbatul are şapte copii dintr-o relaţie anterioară, Anamaria a trebuit să se obişnuiască rapid şi cu rolul de mamă vitregă.   

fereb3 jpg

“Din cauza situaţiei cu Covidul, dar şi a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat şi am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraş şi de toate…unde să alerge Supai liber şi liniştit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea trei, dar n-a fost să fie! De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii şi plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Aşa că ai grijă ce îţi doreşti!”, povestea Ferentz pentru Ciao.ro.Recente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg