Anamaria Ferentz bifează un an de relație cu iubitul american: "Te iubesc și îți mulțumesc pentru această călătorie minunată"

27 mai, 2022
fereb jpg

E fericită și nu ascunde asta. Anamaria i-a trimis un mesaj de suflet iubitului american la împlinirea unui an de relație.

„La mulți ani pentru noi iubirea mea. Felicitări pentru unul dintre cei mai buni ani din viata mea, plin de Dragoste, creștere și fericire împreună! Te iubesc și îți mulțumesc pentru această călătorie minunată. Facem magie împreună”, a scris Anamaria pe contul de Instagram. Solista şi Douglas au o relaţie închegată şi locuiesc împreună la o fermă, în Oregon. Bărbatul are şapte copii dintr-o relaţie anterioară, Anamaria a trebuit să se obişnuiască rapid şi cu rolul de mamă vitregă.   

fereb3 jpg

“Din cauza situaţiei cu Covidul, dar şi a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat şi am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraş şi de toate…unde să alerge Supai liber şi liniştit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea trei, dar n-a fost să fie! De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii şi plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Aşa că ai grijă ce îţi doreşti!”, povestea Ferentz pentru Ciao.ro.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg