Anamaria Prodan, reacție neașteptată, îl elogiază pe Reghe: ”Încă este cel mai bun!...”

29 iulie, 2022
anamaria prodan jpg

Reacție neașteptată a sexy impresarei. Deși se află în conflict de luni bune, revine Anamaria la sentimente mai bune?

Anamaria Prodan și-a uimit urmăritorii pe pe contul de socializare, după ce a postat un mesaj adresat bărbatului cu care se află în scandal de câteva luni de zile.

Laurențiu Reghecampf a ales un alt drum în viață și a decis să pună capăt mariajului cu Anamaria Prodan. El s-a mutat alături de noua iubită și și-a prezentat în urmă cu câteva luni bebelușul pe care îl are cu aceasta.

Și dacă Ana a părut în tot acest timp că este foarte supărată pe Reghe, se pare că revine la sentimente mai bune și face un gest la care nimeni nu se mai aștepta: l-a felicitat pe Laurențiu, după ce echipa acestuia  a obținut o calificare impresionantă.

anaprintscreen PNG

"Este în continuare cel mai bun... pe meserie dă lecții!!! Felicitări", a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram.

Laurențiu Reghecampf a reușit o calificare impresionantă în turul 3 din Conference League, după ce echipa sa, Neftci Baku a învins Aris Limassol, scor 3-0, și a întors rezultatul din tur (0-2).

În februarie, Laurenţiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre scandalul divorţului, în cadrul podcastului lui Măruță: ”Eu nu am văzut-o aşa pe Ana. Am văzut-o mult mai sus faţă de ceea ce face ea acum. Mult mai sus, mult mai cerebrală. Altceva am văzut eu. Chestia asta cu noi suntem mari, tu eşti mic... (...) Dacă m-ar cunoaşte, nu cred că s-ar gândi nicio secundă că mă întorc la ea.”, făcea antrenorul referire la atitudinea ostilă a Anei.

Ei bine, acum, atitudinea Aneimaria s-a schimbat. Rămâne de văzut pentru cât timp.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg