Un nou divorț neașteptat în showbiz! Anca Neacșu s-a despărțit de soț: "Fiecare pe drumul lui"

12 mai, 2022
divort1 jpg

Își separă drumurile după 10 ani de căsătorie și multe declarații de dragoste. Anca Neacșu, fosta componentă a trupei A.S.I.A, renunță la mariajul pe care și l-a dorit atât de mult.

“Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a mărturisit Anca Neacșu la Antena Stars.

Solista promite să spună tot adevărul despre ruptura de Serkan Yaman atunci când va reuși să depășească acest episod.

“Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat”, a spus Anca Neacșu pentru Fanatik.

anca neacsu (3) jpg

Povestea lor părea una fără sfârșit, dar, la un moment dat, filmul s-a rupt. Artista a făcut mult timp naveta între România  și Turcia, unde soțul ei are afaceri, iar anul trecut cei doi și-au ridicat casa visurilor în Dobroești. Se iubeau și păreau că nu mai au obstacole de depășit. Ba mai mult, artista nu contenea să  vorbească despre surprizele cu care soțul ei o copleșește.

Relația dintre Anca și Yaman a trecut și la început prin ape tulburi.  Atunci s-a spus că omul de afaceri turc și-a părăsit soția pentru că se îndrăgostise de artistă. Au făcut însă totul  pentru a fi împreună, iar povestea care începuse abrupt, cu multe acuzații, părea să curgă frumos înainte. Până când destinul a decis altceva.Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg