Anca Pandrea, internată de urgență la spital: „Sunt conectată la tuburile de oxigen”

5 octombrie, 2022
anca pandrea și iurie darie PNG

Sunt clipe grele pentru Anca Pandrea. Soția regretatului actor Iurie Darie a fost internată de urgență la „Matei Balş” din Capitală.

Îndrăgita actriță de 76 de ani are iarăși COVID-19 și a necesitat tratament spitalicesc, inclusiv oxigen.

Actrița este nedumerită, nu înțelege de unde a luat virusul care a declanșat pandemia mondială, încă o dată. Căci Anca este o fire retrasă, care stă mai mereu la domiciliu.

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul.

Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Anca Pandrea.

Actrița a fost foarte afectată de pierderea iubirii vieții sale, îndrăgitul Iurie Darie. În fața casei lor, tronează un mesaj sfâșietor.

Imediat după moartea soţului ei, Anca Pandrea a comandat o placă comemorativă pentru sufletul pierdut. ”Între anii 1986-2012 a locuit şi a creat celebrul actor de film, teatru şi desenator Iurie Darie. Sufletul, viaţa şi iubirea actriţei Anca Pandrea”, sunt cuvintele gravate pe placa de marmură amplasată pe casa de la nr. 12, acolo unde încă locuieşte îndrăgita actriţă.

Foto: ArhivăRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg