Anca Serea, peripeții alături de patru dintre copii în călătoria către Franța

31 mai, 2022
serea28 jpg

Anca Serea a vrut să le ofere copiilor o vacanță de poveste, în Franța, la Disneyland. Dar cum planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea, vedeta a trecut alături de patru dintre moștenitori prin câteva peripeții în lunga călătorie, asta în timp ce au schimbat cinci trenuri.

“Ultima noastră zi a fost plină de peripeții cauzate de diverse probleme neașteptate cu transportul (deși totul a fost rezervat și organizat cu mult timp înainte). După un drum extrem de lung cu trenul prin Austria și Germania și schimbat cinci trenuri am ajuns într-un final în Franța. Sarah, Noah, Ava și Moise mi-au demonstrat că sunt extrem de răbdători, înțelegători și perseverenți, buni și cu inimile pline de magie! Și nu este prima dată când sunt surprinsă în mod plăcut de atitudinea și de reacțiile lor. Ce am aflat ieri este că, copiii în general sunt mai puternici și mai înțelepți decât ne imaginăm și reușesc întotdeauna să ne demonstreze că îi subestimăm ?! Recunosc că sunt tare mândră de ai mei și mă simt binecuvântată că m-au ales să le fiu cea mai bună versiune a mea. Au știut să facă din această zi o zi memorabilă. Cu această ocazie doresc să le mulțumesc din suflet și tuturor celor care au fost alături de noi zilele acestea cu o vorbă și un gând bun (oamenii frumoși din această comunitate, celor care au apreciat că ne trăim viața într-un mod firesc)”, povestește Anca.

serea29 jpg

 „Am ajuns la Disney și suntem foarte fericiți. Într-una din poze este prietena noastră din Frankfurt în vârsta de 83 de ani, antropolog și cu o poveste de viața fascinantă și care călătoarea la fiul dânsei din Paris care urma ca să facă o intervenție. Era luată de valul de oameni care alergau cu disperare pe peroane să prindă trenurile toate întârziate, vorbea engleză perfect și a rămas surprinsă că am stat cu ea până la finalul călătoriei. Drept mulțumire, ne-a făcut poze cu un aparat foarte vechi, le-a povestit copiilor toată viața ei și despre ultima facultate absolvită în Canada, am schimbat contactele și copiii au câștigat cea mai mare lecție de empatie, respect și grijă față de oamenii mai în vârstă!”, a mai spus ea.Recente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Depp și avocata lui
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg