Anca Serea, peripeții alături de patru dintre copii în călătoria către Franța

31 mai, 2022
serea28 jpg

Anca Serea a vrut să le ofere copiilor o vacanță de poveste, în Franța, la Disneyland. Dar cum planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea, vedeta a trecut alături de patru dintre moștenitori prin câteva peripeții în lunga călătorie, asta în timp ce au schimbat cinci trenuri.

“Ultima noastră zi a fost plină de peripeții cauzate de diverse probleme neașteptate cu transportul (deși totul a fost rezervat și organizat cu mult timp înainte). După un drum extrem de lung cu trenul prin Austria și Germania și schimbat cinci trenuri am ajuns într-un final în Franța. Sarah, Noah, Ava și Moise mi-au demonstrat că sunt extrem de răbdători, înțelegători și perseverenți, buni și cu inimile pline de magie! Și nu este prima dată când sunt surprinsă în mod plăcut de atitudinea și de reacțiile lor. Ce am aflat ieri este că, copiii în general sunt mai puternici și mai înțelepți decât ne imaginăm și reușesc întotdeauna să ne demonstreze că îi subestimăm ?! Recunosc că sunt tare mândră de ai mei și mă simt binecuvântată că m-au ales să le fiu cea mai bună versiune a mea. Au știut să facă din această zi o zi memorabilă. Cu această ocazie doresc să le mulțumesc din suflet și tuturor celor care au fost alături de noi zilele acestea cu o vorbă și un gând bun (oamenii frumoși din această comunitate, celor care au apreciat că ne trăim viața într-un mod firesc)”, povestește Anca.

serea29 jpg

 „Am ajuns la Disney și suntem foarte fericiți. Într-una din poze este prietena noastră din Frankfurt în vârsta de 83 de ani, antropolog și cu o poveste de viața fascinantă și care călătoarea la fiul dânsei din Paris care urma ca să facă o intervenție. Era luată de valul de oameni care alergau cu disperare pe peroane să prindă trenurile toate întârziate, vorbea engleză perfect și a rămas surprinsă că am stat cu ea până la finalul călătoriei. Drept mulțumire, ne-a făcut poze cu un aparat foarte vechi, le-a povestit copiilor toată viața ei și despre ultima facultate absolvită în Canada, am schimbat contactele și copiii au câștigat cea mai mare lecție de empatie, respect și grijă față de oamenii mai în vârstă!”, a mai spus ea.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg
okmagazine ro Cum să ne bucurăm rapid de o dantură completă, frumoasă   nală  png
+ organizare majorat jpg
trusa prim ajutor munte 2272666261 jpg
Eva Pavel png