Anca Ţurcaşiu se reinventează la patru luni de la divorţ. Ce surpriză pregăteşte

5 noiembrie, 2020
6 anca turcasiu se reinventeaza dupa divort 3 jpg jpeg

A traversat o perioadă delicată, dar şi-a găsit echilibrul şi îşi vede în continuare de drumul său. Anca Ţurcaşiu pregăteşte o surpriză pentru fanii săi. După mulţi ani face asta!

A uimit în luna iulie când a anunţat divorţul de cel care i-a fost alături mai bine de 20 de ani. Anca Ţurcaşiu e o luptătoare şi a trecut peste momentele grele, iar acum se gândeşte la ea, la viaţa sa profesională. Iată că pregăteşte o surpriză. Despre ce e vorba? Curând va scoate pe piaţa muzicală o piesă. Revine în forţă. 

Artista a publicat în mediul online mai multe poze cu Ovi, acesta fiind la pian. A avut şi un mesaj: 

"Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten şi o piesa nouă în curând. După mulţi ani de repaus,  o revenire sperăm noi în forţă. Autorul textului rămâne secret. Aveţi vreo idee cine ar fi?"

3 anca turcasiu se reinventeaza dupa divort 1 jpg jpeg

Anca Ţurcaşiu a anunţat divorţul pe 20 iulie

Vedeta a anunţat în mediul online că a divorţat de medicul Cristian Georgescu: "Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In braţele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi aţi fost alături in această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n-aş fi putut!"

5 anca turcasiu divort jpg jpeg

Ce mănâncă Anca Ţurcaşiu pentru a se menţine în formă

Este des întrebată ce face pentru a arăta aşa de bine. Ea a dezvăluit acum în ce constă masa sa de seară:

"Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac,sparanghel şi bruschete cu roşii! A...şi un aperol spritz 🙃😉. Aşa, de seară bună.... Îmi e foarte dor să vă îmbrăţişez!"

4 anca turcasiu dieta jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg