Anda Adam, apariţie cu sute de baloane la Romanian Music Awards

16 septembrie, 2011

Anda Adam va oferi în aceasta seară un recital la Romanian Music Awards. Pe scena de la Braşov, artista va interpreta noua ei piesa, in premieră absolută.

Anda Adam va oferi în aceasta seară un recital la Romanian Music Awards. Pe scena de la Braşov, artista va interpreta noua ei piesa, in premieră absolută.

Recitalul are toate şansele să se transforme în cel mai mare flashmob muzical din România, ţinând cont că în ultimele zile fanii ei şi spectatorii care vor fi prezenţi în Piaţa Sfatului au avut timp să repete paşii de dans, urmărind cele trei filmări postate pe pagina ei oficială de Facebook, http://www.facebook.com/AndaAdamOfficial.

La finalul recitalului, ca recompensă pentru miile de spectatori care vor dansa cu ea în sincron, Anda va elibera deasupra publicului sute de baloane cu imprimeuri surpriză.

Îndrăgita cântăreaţă va avea şi o apariţie foarte elegantă pe covorul roşu, creată de Lauza Lazăr. Fanii Andei Adam mai au doar câteva ore pentru a învăţa coregrafia flashmob-ului din această seară. Aceştia pot învăţa miscările de dans după cele trei înregistrări apărute în ultimele zile pe internet.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg