Anda Adam, apariţie cu sute de baloane la Romanian Music Awards

16 septembrie, 2011

Anda Adam va oferi în aceasta seară un recital la Romanian Music Awards. Pe scena de la Braşov, artista va interpreta noua ei piesa, in premieră absolută.

Anda Adam va oferi în aceasta seară un recital la Romanian Music Awards. Pe scena de la Braşov, artista va interpreta noua ei piesa, in premieră absolută.

Recitalul are toate şansele să se transforme în cel mai mare flashmob muzical din România, ţinând cont că în ultimele zile fanii ei şi spectatorii care vor fi prezenţi în Piaţa Sfatului au avut timp să repete paşii de dans, urmărind cele trei filmări postate pe pagina ei oficială de Facebook, http://www.facebook.com/AndaAdamOfficial.

La finalul recitalului, ca recompensă pentru miile de spectatori care vor dansa cu ea în sincron, Anda va elibera deasupra publicului sute de baloane cu imprimeuri surpriză.

Îndrăgita cântăreaţă va avea şi o apariţie foarte elegantă pe covorul roşu, creată de Lauza Lazăr. Fanii Andei Adam mai au doar câteva ore pentru a învăţa coregrafia flashmob-ului din această seară. Aceştia pot învăţa miscările de dans după cele trei înregistrări apărute în ultimele zile pe internet.Recente pe Ok! Magazine

untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg