Anda Adam lansează „Selecta 2011”

31 octombrie, 2011

Anda Adam pegăteşte o lansare de senzaţie. După o perioadă de doi ani în care a scos pe piaţă hituri de club, solista face acum o schimbare pentru noua sa piesă.

Anda Adam pegăteşte o lansare de senzaţie. După o perioadă de doi ani în care a scos pe piaţă hituri de club, solista face acum o schimbare pentru noua sa piesă.

Noul single „pAnda mAdam” este considerat de cei care l-au ascultat drept o reinventare a hitului „Selecta”, cu care Anda a dominat topurile în urmă cu şase ani şi care a fost recompensat cu discul de aur. Pentru „pAnda mAdam”, Anda adoptă un stil cool, băieţesc, cu accente hip-hop, iar în noul clip, solista îmbracă haine sport, colorate şi dansează pe stradă, lângă pereţi decoraţi cu graffiti.

Pentru noul clip, Anda a schimbat 15 ţinute, o parte dintre acestea fiind realizate de un designer din New York şi o parte achiziţionate din magazinele sport din Los Angeles. Noua garderobă a costat-o pe solistă peste 4000 de dolari.

„Sunt bucuroasă să aud cuvinte de laudă la adresa noii mele piese. Toată lumea îmi spune că este noua Selecta, mai ales ca mulţi au dus dorul stilului muzical de pe albumul Confidenţial. «pAnda Madam» sau Selecta 2011, aşa cum a fost deja poreclită, este o piesă optimistă, pentru tineri, pe care promovează toleranţa şi dragostea prin muzică şi dans. În plus, clipul va fi plin de surprize”, declară Anda Adam.Recente pe Ok! Magazine

3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg
octavia geamanu
electro jpg
Thylane Blondeau, Getty (3) jpg
Gabriela Firea jpg
tom jones
diana bart si cove
mihaela borcea7 jpg
emily ratajkowski jpg