Anda Adam, schimbare radicală de stil pentru Media Music Awards

3 octombrie, 2012
accesorii anda adam jpeg

Anda Adam plănuieşte să aibă o apariţie surprinzătoare joi seară, la marea decernare de premii Media Music Awards de la Sibiu. Artista va adopta un nou stil vestimentar

Anda Adam plănuieşte să aibă o apariţie surprinzătoare joi seară, la marea decernare de premii Media Music Awards de la Sibiu. Artista va adopta un nou stil vestimentar, total diferit de cel cu care s-a prezentat în show-uri şi la evenimentele mondene din ultimul an.

Anda nu doreşte să divulge prea multe detalii pentru ca surpriza să fie cu adevărat semnificativă. Cu toate acestea, la insistenţele fanilor, care au fost înştiinţaţi de această intenţie, Anda şi-a fotografiat doar două accesorii care vor însoţi ţinuta. Este vorba de o şapcă cu iniţialele oraşului New York şi o mănuşă de baseball din piele.

image

Artista va ajunge la scena din Piaţa Mare a Sibiului într-o maşina vintage, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious.

Organizatorii evenimentului sunt atenţi la fiecare detaliu şi vor să le ofere invitaţilor o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt maşini americane de epocă, din anii ’60 – ’70, în valoare de 300.000 de euro, care vor transporta invitaţii, pe rând, până în zona covorului roşu din Piaţa Mare a Sibiului.

Cei mai în vogă artişti români ai momentului vor urca pe scena galei Media Music Awards, la Sibiu, în seara zilei de 4 octombrie. Smiley, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Guess Who şi Corina sunt doar câţiva dintre artiştii care vor suţine recitaluri în cadrul marelui eveniment muzical.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012, totul beneficiind de o transparenţă totală.

Artiştii premiaţi vor fi încadraţi în următoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.

Mulţumită transmisiei live a marelui eveniment Media Music Awards de la Sibiu, vedetele vor putea fi urmărite live, în direct sau în reluare, atât în ţările din Balcani, cât şi în America şi chiar în Australia şi Noua Zeelandă.

Media Music Awards, gala de premii de pe 4 octombrie, va fi transmisă de Kiss TV, TVR 2, TVR HD, TVR Internaţional, TV Neptun, precum şi de Balkanika MTV.Recente pe Ok! Magazine

Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg