Andi Moisescu a jurizat de acasă concurenţii de la "Românii au talent" din cauza infectării cu coronavirus: "A fost un oarecare şoc emoţional"

15 februarie, 2021
4 smiley jurat la romanii au talent sezon 3 png png

A fost infectat cu coronavirus şi nevoită să stea în carantină aproximativ două săptămâni. Andi Moisescu a lipsit de pe scaunul de la "Românii au talent" şi a fost înlocuit de Smiley. Cum s-a simţit prezentatorul când a jurizat de acasă?

Sezonul 11 Românii au talent a venit cu o serie de schimbări semnificative din punct de vedere organizatoric din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Echipa de producţie a stabilit o serie de reguli care au trebuit respectate, iar filmările au avut loc respectându-se măsurile de siguranţă.

Înaintea debutului celei de-a şasea zi de filmări, Andi Moisescu a descoperit că este infectat cu COVID-19, motiv pentru care s-a autoizolat şi nu a mai participat fizic la show. Locul pe scaunul de jurat a fost ocupat de Smiley, însă Andi nu a lipsit de tot. Cu ajutorul tehnologiei, acesta a apărut online şi a fost prezent la jurizarea concurenţilor, alături de colegii lui.

2 smiley jurat la romanii au talent sezon 2 png png

Momentele amuzante de pe platourile de filmare nu au lipsit, mai ales că Smiley a fost nevoit să se obişnuiască rapid cu postura de jurat, însă schimbarea de planuri s-a finalizat cu succes, filmarea emisiunii nefiind întreruptă.

"A venit pe neaşteptate, cum cred că a venit la toată lumea. A fost un oarecare şoc emoţional pentru că nu mi-am pus problema cum o să facem mai departe, după care am...în decurs de 10 minute am luat nişte decizii de organizare tehnică pe care mi le şi permiteam pentru că am mai trecut printr-un lockdown. Am fost prezent la filmări, doar că nu eram fizic acolo. Vedeam cum văd telespectatorii. Prin intermediul unui ecran.", a transmis Andi Moisescu de acasă despre jurizarea de la "Românii au talent".

Foto: Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg