Andi Moisescu a jurizat de acasă concurenţii de la "Românii au talent" din cauza infectării cu coronavirus: "A fost un oarecare şoc emoţional"

15 februarie, 2021
4 smiley jurat la romanii au talent sezon 3 png png

A fost infectat cu coronavirus şi nevoită să stea în carantină aproximativ două săptămâni. Andi Moisescu a lipsit de pe scaunul de la "Românii au talent" şi a fost înlocuit de Smiley. Cum s-a simţit prezentatorul când a jurizat de acasă?

Sezonul 11 Românii au talent a venit cu o serie de schimbări semnificative din punct de vedere organizatoric din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Echipa de producţie a stabilit o serie de reguli care au trebuit respectate, iar filmările au avut loc respectându-se măsurile de siguranţă.

Înaintea debutului celei de-a şasea zi de filmări, Andi Moisescu a descoperit că este infectat cu COVID-19, motiv pentru care s-a autoizolat şi nu a mai participat fizic la show. Locul pe scaunul de jurat a fost ocupat de Smiley, însă Andi nu a lipsit de tot. Cu ajutorul tehnologiei, acesta a apărut online şi a fost prezent la jurizarea concurenţilor, alături de colegii lui.

2 smiley jurat la romanii au talent sezon 2 png png

Momentele amuzante de pe platourile de filmare nu au lipsit, mai ales că Smiley a fost nevoit să se obişnuiască rapid cu postura de jurat, însă schimbarea de planuri s-a finalizat cu succes, filmarea emisiunii nefiind întreruptă.

"A venit pe neaşteptate, cum cred că a venit la toată lumea. A fost un oarecare şoc emoţional pentru că nu mi-am pus problema cum o să facem mai departe, după care am...în decurs de 10 minute am luat nişte decizii de organizare tehnică pe care mi le şi permiteam pentru că am mai trecut printr-un lockdown. Am fost prezent la filmări, doar că nu eram fizic acolo. Vedeam cum văd telespectatorii. Prin intermediul unui ecran.", a transmis Andi Moisescu de acasă despre jurizarea de la "Românii au talent".

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png