Andra, câștigătoarea serii! A purtat o rochie metalică și mulată! Sexy!

Printre artiștii prezenți aseară, la Media Music Awards, s-a numărat și cântăreața Andra, care a reușit să plece acasa cu nu mai puțin de trei trofee. Artista și-a adjudecat premiile la categoriile ”Fans Like Award”, ”ParkLake Award” și ”Most Wanted Artist”.

Andra a plecat acasă cu 3 trofee

Și să nu credeți că Andra s-a prezentat oricum! Nu, artista a fost una dintre cele mai cool apariții de la acest eveniment, care a strâns laolaltă cele mai importante figuri din industria muzicală. Frumoasa Andra a purtat cu această ocazie o rochie metalică, care face parte din colecția de primăvară-vară 2018 a designerului Cristina Săvulescu.

Rochia extrem de mulată, și conform dress code-ului evenimentului – ”cool vibe”- i-a venit ca turnată artistei și i-a pus în evidență silueta silfidă. Am putea zice chiar că e o alegere îndrăzneață pentru Andra, dat fiind faptul că, de regulă, poartă ținute mult mai ”safe”.

În orice caz, ținuta a avantajat-o, iar accesorizarea a fost una de bonton, Andra purtând bijuterii argintii și voluminoase.

Cristina Savulescu Spring Summer 2018. The making of.

A post shared by CRISTINA SAVULESCU Official (@cristinasavulescu_official) on

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA