Andra Gogan a strălucit la premiera din Los Angeles a serialului High School Musical

9 august, 2022

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, sezonul 3, organizată de echipa Disney+ USA.

gogan JPG

Artista a profitat de ocazie și s-a fotografiat cu vedete precum Olivia Rodrigo și Camila Cabello, dar și cu o parte din actorii celebrei serii TV. Invitația la evenimentul care a avut loc la Los Angeles nu a fost una întâmplătoare. În ultimii ani, Andra și fratele ei au dat glas îndrăgitelor personaje din desenele animate difuzate de Disney Junior și Disney Channel.

Premiera a avut loc la Studiourile Disney, acolo unde are loc toată magia. Este extraordinar că am ajuns aici, a fost ca o recunoaștere a multor ani de muncă. Numele, poza mea erau pe foile celor care ne invitau pe covorul roșu, fotografii care mă priveau și îmi spuneau că sunt un star... toate astea m-au făcut să mă simt ca o prințesa Disney! Pe covorul roșu am avut prilejul să vorbesc cu JOJO, una din artistele pe care le apreciez enorm. Este idolul copiilor din America și nu numai, spune cu entuziasm Andra Gogan, singura româncă invitată la un eveniment de o asemenea amploare.

Am intrat cu fratele meu Răzvan la premieră, am urmărit alături de ceilalți invitați la eveniment primele 2 episoade din noul sezon, am râs, am plâns, a fost uimitor. Când am ieșit din sală, am avut plăcerea să discutăm cu unul din personajele noastre preferate din serialul copilăriei Disney Hannah Montana, Jason Earles (fratele ei din serial). Tot spre ieșire am primit multe complimente despre ținuta mea, de la oamenii invitați și de la actori, mărturisește Andra Gogan.

 Ne bucurăm că am zburat 20 de ore până în Los Angeles și că cineva de acolo ne-a văzut munca și pasiunea și ne-a invitat la un astfel de eveniment! Am simțit că aparținem acelui loc și că nu a fost ultima experiență de genul acesta!, încheie artista.

 La 24 de ani, Andra Gogan este una una dintre cele mai influente persoane din mediul online, cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram și peste 10 milioane de fani pe Tik Tok.

Andra cântă și dansează de peste 20 de ani și a intrat deja de două ori în Cartea Recordurilor. prima dată pentru „Cel mai lung concert live susţinut de un copil”, cu o durată de trei ore şi 20 de minute, concert susținut la 15 septembrie 2009, iar a doua oară pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” – în total 16 discuri.

Andra Gogan își așteaptă fanii pe 17 septembrie, la un super concert care va avea loc  la Arenele Romane. Bilete pe https://m.iabilet.ro/bilete-concert-andra-gogan-77320/

Foto: arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG