Andra lansează clipul piesei „Telephone“

9 august, 2011
rp 287826 268712323142356 123095994370657 1307490 2226875 o jpg jpeg

Vineri au avut loc filmările videoclipului „Telephone“, cel mai nou single semnat Andra. Sesiunea de filmări a durat 18 ore şi a fost coordonată de regizorul Liviu Neagoe.

Vineri au avut loc filmările videoclipului „Telephone“, cel mai nou single semnat Andra. Sesiunea de filmări a durat 18 ore şi a fost coordonată de regizorul Liviu Neagoe. „Piesa spune povestea EI care îl părăseşte pe EL la telefon. În videoclip, totul se întâmplă la telefon, şi cearta, şi împăcarea“, ne explică Andra. „A doua zi am dormit şi atât, a fost obositor pentru că am stat foarte mult pe tocuri, dar dacă-ţi place ceea ce faci se vede“, a completat ea.

Soţul ei, Cătălin Măruţă, a postat pe wall-ul contului ei de Facebook o fotografie cu Andra dormind, după cele 18 ore epuizante de filmare.

image

Videoclipul a fost filmat în Buftea şi au fost folosite şase decoruri printre care patru camere, fiecare coloarată diferit: una roşie, una verde, una albastră şi alta mov. Pentru „Telephone“, Andra a apelat la stilista Dana Budeanu.

Teaser-ul videoclipului va fi lansat săptămâna viitorare pe pagina oficială de Facebook, AndraMusic. Tot în weekend artista a dat startul şi unui nou concurs, tot pe pagina sa de Facebook, în care premiile puse la bătaie sunt receptoarele de telefon folosite în cadrul videoclipului.

Foto: MediaPro MusicRecente pe Ok! Magazine

poza buget jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg
antonescu
caprio