Andra, Monica Bîrladeanu, Simona Pătruleasa, printre femeile celebre care au strălucit la o lansare glam

12 aprilie, 2023

Vedete precum Andra, Monica Bîrladeanu, Adelina Pestrițu, Simona Pătruleasa, Elena Gheorghe, Camelia Șucu, Ileana Badiu, Corina Caragea, Sonia Argint și multe altele au arătat uimitor la lansarea colecției Amprente, o colaborare semnată M.Marquise x Kultho.

Andreea Mărcuță JPG

Colecția a fost lansată pe 5 aprilie printr-un eveniment deosebit de elegant, unde, în cadrul unei prezentări de modă, au fost prezentate invitaților piesele noii colecții Amprente.

Fiecare piesă din linia de îmbrăcăminte este concepută din materiale prețioase și croită pentru a pune în evidență silueta feminină. Linia de bijuterii este deopotrivă rafinată, oferind o gamă de brățări, coliere, cercei și inele din aur și diamante, care completează perfect piesele vestimentare din colecție. 

„Am acordat, ca de fiecare dată, multă atenție tuturor detaliilor prezente în colecția Amprente, fiecare piesă fiind îmbogățită cu aplicații prețioase lucrate exclusiv manual în atelierul nostru”, a spus Andreea Mărcuța, Creative Director M.Marquise. „Credem că fiecare femeie merită să se simtă frumoasă și încrezătoare și sperăm că piesele din colecția noastră o vor ajuta să realizeze asta.”

Colecția cuprinde piese de îmbrăcăminte și bijuterii care sunt concepute pentru a se completa reciproc. Modelele vestimentare sunt elegante și atemporale, cu țesături fluide și detalii prețioase realizate manual, iar bijuteriile din aur și diamante sunt unicat.

Toate aceste piese și-au găsit manechine perfecte în vedetele prezente la lansarea colecției, Andra, Monica Bîrladeanu, Adelina Pestrițu, Simona Pătruleasa, Elena Gheorghe, Camelia Șucu, Ileana Badiu, Corina Caragea sau Sonia Argint arătând de minune în hainele de cocktail sau de gală. 

Vorbind despre colaborare, Mădălina Diaconu, Marketing Manager Kultho Forever diamonds, a spus: „Ne-am lăsat inspirați de femeile remarcabile din jurul nostru, iar această colecție este concepută pentru a întruchipa frumusețea și grația celor care o poartă. Am selectat piese cu adevărat speciale, care să facă femeile să se simtă încrezătoare și puternice. Credem că este o colecție de care femeile se vor îndrăgosti”.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg