Andra se inspiră din show-urile lui Beyonce pentru concertele de la Sala Palatului

21 februarie, 2017
andra versus beyonce jpeg

 Pe 24, 25 şi 26 februarie vom avea ocazia de a o urmări pe scena Sălii Palatului pe una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Andra este cea care va concerta şi care a reuşit performanţa de a fi primul artist roman cu trei concerte de debut la Sala Palatului sold out.

Andra va pune în scenă un concert de zile mari, la care va folosi o aparatură de ultimă oră, pe care o foloseşte şi Beyonce

Andra va pune în scenă, săptămâna aceasta, trei reprezentaţii ale noului său spectacol-concert “Iubirea schimbă tot”. Cei 15.000 de fani ai artistei, care au achiziţionat bilete, vor asista la un show live de o amploare fără precedent la Sala Palatului.

Şi asta pentru că artista şi echipa ei au dorit să apeleze la cea mai nouă şi dezvoltată aparatură de sunet şi de lumini, tehnologie la care apelează şi marii artişti de peste hotare. Spre exemplu, mixerul de sunet folosit, DiGiCo SD7, este cel folosit inclusiv de Beyonce pentru ca spectacolele sale să beneficieze de cel mai bun sunet, iar vocea ei să sune perfect.

Echipa de sunet a Andrei va folosi două astfel de mixere de ultimă generaţie pentru ca vocea artistei şi toate instrumentele live ale band-ului său şi ale orchestrei  să sune impecabil şi să ajungă la urechile spectatorilor într-un balans perfect oriunde s-ar afla aceştie în sală.

Interesant este că nu orice artist poate apela la această tehnologie. Cei de peste hotare care o exportă au acceptat colaborarea cu solista din România după ce au analizat în detaliu cariera şi potenţialul artistic al acesteia. În plus, ecranele LED imense reprezintă cea mai nouă tehnologie în domeniu, lansată la începutul acestui an. Va fi pentru prima dată când această inovaţie tehnologică este inclusă într-o producţie live a unui artist român.

image

15.000 de fani vor sosi la mult-aşteptatele concerte ale artistei de pe tot teritoriul ţării, dar şi de peste hotare. S-au vândut bilete inclusiv în Spania, Germania şi Italia. Se anunţă trei seri de spectacole live de neuitat. Concertele live vor dura fiecare două ore şi jumătate, vor beneficia de cea mai amplă producţie a unui artist român într-o astfel de locaţie şi vor oferi publicului surprize memorabile şi o experienţă auditivă şi vizuală impresionantă.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg