Andra, superbă pe scena Hope and Homes for children. A purtat o creație a unui designer faimos

Marți, 5 decembrie, Andra a susținut un concert caritabil în cadrul galei ”Hope and Homes for children”. Alături de artiști precum Luminița Anghel, Călin Goia sau Andi Moisescu, artista a făcut un adevărat show.

Spectaculoasă a fost și ținuta ei, compusă dintr-o rochie semnată de designerul internațional Alberta Ferreti, al cărei cost se ridică la 2280 de dolari, o pereche de cercei statement și încălțări elegante, cu toc înalt. Și coafura și make-up-ul au fost bine alese, apariția vedetei fiind fără cusur la acest concert caritabil.

Programul concertului a cuprins colinde și cântece de Crăciun din repertoriul românesc și internațional, cu lucrări orchestrare de compozitorul și pianistul Andrei Tudor. Alături de Călin Goia, Andra a interpretat noul single lansat recent împreună cu Voltaj, „Nu doar de ziua mea”, în care cei doi artiști cântă despre armonie în familie şi o relaţie mai bună cu părinţii mereu, şi nu doar ocazional. Un moment impresionant a fost duetul Andrei cu Andreea Esca, în care artista și prezentatoarea Știrilor PRO TV au interpretat colindul „Sus, la poarta raiului”, acompaniate de glasurile copiilor din ansamblul de copii „Cor cu Dor”, condus de Teodora Jaworski. Inedit a fost duetul cu Andi Moisescu, prezentatorul emisiunii „Apropo TV” de la PRO TV, alături de care a cântat piesa „Let It Snow”. Alex Velea a acompaniat-o pe Andra pe „All I Want for Christmas Is You”, iar Luminița Anghel pe colindul ”Din ceruri ninge alb”.

Iată o galerie foto de la acest eveniment!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA