Andrea Bocelli și soția sa, fotografiați în vacanță în Sardinia. Jumătatea tenorului este o femeie superbă!

8 august, 2022
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg

Tenorul italian în vârstă de 63 de ani și soția sa cu 25 de ani mai tânără, Veronica Berti, se distrează ca adolescenții în vacanță.

Veronica Berti, în vârstă de 38 de ani, pare că a furat tot soarele. Bronzată și bine dispusă, s-a apucat să-și tachineze soțul la duș, dar și pe scara iahtului, în timp ce acesta urca din apă. Paparazzii au fost imediat pe fază și au surprins un moment hilar, când aceasta îi trage slipii de baie în jos, lăsând la vedere posteriorul marelui artist. Bine, nu este o imagine pe care ne dorim neapărat să o vedem, dar ne bucură că în cadrul cuplului, sunt atât de jucăuși.

Andrea Bocelli vacanță 2022 (4) jpg

Cei doi nu au plecat singuri în vacanță în Sardinia, ci împreună cu fiica lui Bocelli, Virginia, în vârstă de 10 ani, și cu Matteo, fiul de 24 de ani al artistului, din prima căsătorie.

De asemenea, la bord se află și ogarul familiei, deși un incident nefericit le-a marcat vacanța din 2020. Ogarul de atunci a căzut în apă, tot când aceștia erau în vacanță în Sardinia. Cățelușa Pallina din nefericire s-a înecat, chiar dacă familia a alertat de îndată paza de coastă.

Câinele nu a mai fost găsit niciodată, iar suferința fiicei a fost atât de mare, încât au cumpărat un câine exact la fel ca precedentul.

Andrea Bocelli chiar a fost acuzat de neglijență de Asociația Italiană de Protecție a Animalelor, însă artistul a oferit explicații ample în legătură cu nefericitul eveniment. Și iată că au avut curajul să-și ia câinele din nou la bord.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg