Andrea Bocelli vine în România

27 august, 2012
425484 471194659560429 1436528041 n jpeg

Artistul italian va concerta în premieră la Bucureşti anul viitor, pe 10 mai, după mai mulţi ani în care mai multe companii organizatoare de megashow-uri au încercat aducerea lui pe o scenă din România.

Artistul italian va concerta în premieră la Bucureşti anul viitor, pe 10 mai, după mai mulţi ani în care mai multe companii organizatoare de megashow-uri au încercat aducerea lui pe o scenă din România. Project Events şi European Events Service promit să-l aducă pe celebrul tenor italian la Bucureşti în 2013. „Legenda mileniului“, aşa cum a fost denumit Andrea Bocelli de către marii critici ai lumii, urmează să susţină un concert care va avea loc pe 10 mai 2013, spun organizatorii, în Piaţa Constituţiei.

Astfel, românii vor avea ocazia să asculte live piese intrate deja în repertoriul internaţional, precum „Con te partirò“, „Vivo per lei“, „Romanza“ şi „Vivere“, multe dintre ele fiind colaborări cu o altă voce celebră a lumii, soprana Sarah Brightman.

image

Pentru toţi aceia care îşi doresc să vadă concertul lui Andrea Bocelli, biletele s-au pus deja în vânzare de astăzi şi pot fi cumpărate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

Există şase categorii de preţuri pentru bilete cu loc şi o categorie de preţ pentru bilete în picioare. Preţurile biletelor sunt: zona VIP - 1.400 de lei, categoria I - 900 de lei, categoria a II-a - 750 de lei, categoria a III-a - 550 de lei, categoria a IV-a - 350 de lei, categoria a V-a - 250 de lei şi "în picioare" (fără loc) - 150 de lei.

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg