Andreea Antonescu revine în forţă

9 septembrie, 2010
cata7779 preview jpeg

Dup─â o lung─â perioad─â de absen┼ú─â de pe scena rom├óneasc─â, fosta Andre ├«┼či anun┼ú─â revenirea ├«n showbiz. ┼×i nu e doar la stadiul de inten┼úie! Andreea Antonescu a intrat deja ├«n studio

Faceţi loc, intră Miss Ventura în joc!

Dup─â o lung─â perioad─â de absen┼ú─â de pe scena rom├óneasc─â, fosta Andre ├«┼či anun┼ú─â revenirea ├«n showbiz. ┼×i nu e doar la stadiul de inten┼úie! Andreea Antonescu a intrat deja ├«n studio ┼či a ├«nregistrat primul ei single de anul acesta, ÔÇ×Ready for UsÔÇť, sub titulatura Miss Ventura, sus┼úin├ónd c─â vrea s─â se rup─â complet vechea Andreea Antonescu, pe care mul┼úi o mai asociaz─â ├«nc─â cu Andreea B─âlan, fosta ei coleg─â de trup─â.

Piesa, compus─â de Mihai Ristea (Montuga), pe versurile lui R─âzvan Marc, beneficiaz─â deja de videoclip, pe care vi-l prezent─âm mai jos.

Dar asta nu e tot. Se pare c─â artista nu ┼či-a sacrificat doar vechea imagine, pentru acest nou proiect. Andreea a fost ├«ntr-at├ót de ocupat─â cu relansarea pe pia┼úa muzical─â, ├«nc├ót ┼či-a pus ├«n stand-by chiar ┼či mult tr├ómbi┼úata c─âs─âtorie cu Traian Spak, cu care are o rela┼úie de cinci ani de zile.

image

Andreea a fost cerut─â ├«n c─âs─âtorie anul trecut la Paris, iar inelul de logodn─â l-a primit ascuns ├«ntr-o brio┼č─â.

foto: site-ul personal, ADHRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg